Jocuri Online

Bebelusii aventuros

Joc de Bratz

Bebelusii aventuros

Bebelusii aventuros Evaluare: 6/10

Joc Bebelusii aventuros

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Joc a aduce jucării și prieteni în lumea de papusi Bratz. Alegeți unul dintre copii pentru a începe. Utilizați tastele săgeată pentru a muta caracterul tău, și să meargă în sus și în jos ascensoare și scări rulante. Sustragă jucării rupte. Faceți cunoștință cu bătăușul, va costa pierzi un prieten sau o sticla! Nu-l lăsa să te prind!. Sticla te va ține în joc, puteți pierde o dacă pas pe o jucărie stricată. Găsi o nouă jucărie (albastru), va câștiga puncte. Ei au, de asemenea, vă proteja bătăuș și jucării stricate (roșu). Găsi toți prietenii tăi și catelul, de asemenea, si uita-te pentru ieșire.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 27858 de ori online. Clasament 640 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 2750 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 27858 ori
Bebelusii aventuros

Copii Bratz joc. Pentru a juca un personaj în Bratz Babyz. Un joc de aventura platformă în care va trebui să găsească pe un tur. Trebuie să te duci ridicarea prietenii tăi și de a găsi noi jucării, dodging inamic rupt și fug. Dacă găsiți jucării noi câștiga puncte. În cazul în care inamicul te prinde sau dacă atingeți o jucărie stricată de puncte pierde. Câștiga puncte suplimentare pentru a prietenilor tăi în timp ce caută prin diferite ecrane.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Bebelusii aventuros pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Bratz numit Bebelusii aventuros. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Bebelusii aventuros , şi este legată de Bratz. Noul nostru joc Bebelusii aventuros este unul dintre cele mai bune jocuri de Bratz puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Bebelusii aventuros, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Bebelusii aventuros
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Bratz

Saruta în Dormitor JUCA ►

Saruta în Dormitor

6
6 din 10 - 13134 voturi
Jucat
158347
ori

În acest joc, o papusa Bratz a invitat prietenul ei şi ea este de gând să facă în dormitorul ei. Încercaţi că prietenul tău cel mai bun nu vezi că ai venit acasă. Pentru aceasta, faceţi clic pe un membru al cuplului la papusa Bratz şi prietenul ei se saruta.

Pregătiţi-vă Bratz JUCA ►

Pregătiţi-vă Bratz

4
4 din 10 - 3548 voturi
Jucat
45699
ori

Alege stilul Bratz pe care doriți să dea. În primul rând, va trebui să ia sampon, se spală și se usucă părul. Faceți clic pe tab-uri pentru a da stilul tau Bratz super-spectaculos. Alege coafura, culoarea și dungi. Are machiaj si unghiile? apoi se adaugă unele accesorii pentru organism pentru ultimele retușuri. Când vă place și cred că sunt perfecte, faceți clic pe butonul de sosire pentru a vedea creatia ta! Dacă ...

Stilist pentru modelele JUCA ►

Stilist pentru modelele

5
5 din 10 - 4006 voturi
Jucat
39687
ori

Tu ești designer de păpuși Bratz. Căutare, se amestecă și se potrivesc de moda populare cele mai actuale și stiluri pentru ei. Creați-vă propria revista Bratz! Alege o papusa Bratz pentru a juca și de a alege pentru pantaloni, jachete, toate ultima moda. Odată ce ați terminat îmbrăcat hainele tale preferate, generează coperta propria revista, faceți clic pe \"GO» și a vedea rezultatul. Vă că vă petre ...