Jocuri Online

Aliniați Bijuteriile

Joc de Bratz

Aliniați Bijuteriile

Aliniați Bijuteriile Evaluare: 6/10

Joc Aliniați Bijuteriile

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Aliniază bijuterii în acest joc de puncte. Faceți clic pe două pietre prețioase, care sunt aproape de schimb de loc. Când trei sau mai multe identice sunt împreună într-un rând sau coloană, ele dispar și veți câștiga puncte. Cele mai multe elemente identice au o linie, mai multe puncte te dispariția lor. Piramida este ceasul care timp de joc. Jocul se termină când toate bijuteriile dispar. Ajunge la cele patru păpuși Bratz se confruntă pentru a câștiga jocul. La Bratz bijuterii dragoste, asa ca liniile de diamante de diferite dimensiuni pentru a câștiga.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 26431 de ori online. Clasament 690 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 1586 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 26431 ori
Aliniați Bijuteriile

Bejeweled în care trebuie să faci rânduri de elemente identice, cum ar fi diamantele. Au bijuterii și pietre prețioase de diferite dimensiuni. Trebuie să pună în rândul trei diamante la fel, poate avea mai mult de trei și mai multe puncte mai mari, veți obține să dispară. Jocul are drept scop de a face cât mai multe rânduri posibil, în timp le-ați dat. Este un joc de inteligență și capacitatea de a localiza rapid posibilitățile care le au pe ecran dintre toate elementele. Dacă vă place de bijuterii, diamante și pietre prețioase acesta este jocul care va place.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Aliniați Bijuteriile pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Bratz numit Aliniați Bijuteriile. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Aliniați Bijuteriile , şi este legată de Bratz. Noul nostru joc Aliniați Bijuteriile este unul dintre cele mai bune jocuri de Bratz puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Aliniați Bijuteriile, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Aliniați Bijuteriile
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Bratz

Saruta în Dormitor JUCA ►

Saruta în Dormitor

6
6 din 10 - 13134 voturi
Jucat
158349
ori

În acest joc, o papusa Bratz a invitat prietenul ei şi ea este de gând să facă în dormitorul ei. Încercaţi că prietenul tău cel mai bun nu vezi că ai venit acasă. Pentru aceasta, faceţi clic pe un membru al cuplului la papusa Bratz şi prietenul ei se saruta.

Pregătiţi-vă Bratz JUCA ►

Pregătiţi-vă Bratz

4
4 din 10 - 3548 voturi
Jucat
45700
ori

Alege stilul Bratz pe care doriți să dea. În primul rând, va trebui să ia sampon, se spală și se usucă părul. Faceți clic pe tab-uri pentru a da stilul tau Bratz super-spectaculos. Alege coafura, culoarea și dungi. Are machiaj si unghiile? apoi se adaugă unele accesorii pentru organism pentru ultimele retușuri. Când vă place și cred că sunt perfecte, faceți clic pe butonul de sosire pentru a vedea creatia ta! Dacă ...

Stilist pentru modelele JUCA ►

Stilist pentru modelele

5
5 din 10 - 4006 voturi
Jucat
39688
ori

Tu ești designer de păpuși Bratz. Căutare, se amestecă și se potrivesc de moda populare cele mai actuale și stiluri pentru ei. Creați-vă propria revista Bratz! Alege o papusa Bratz pentru a juca și de a alege pentru pantaloni, jachete, toate ultima moda. Odată ce ați terminat îmbrăcat hainele tale preferate, generează coperta propria revista, faceți clic pe \"GO» și a vedea rezultatul. Vă că vă petre ...