Jocuri Online

Stilist pentru modelele

Joc de Bratz

Stilist pentru modelele

Stilist pentru modelele Evaluare: 5/10

Joc Stilist pentru modelele

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Tu ești designer de păpuși Bratz. Căutare, se amestecă și se potrivesc de moda populare cele mai actuale și stiluri pentru ei. Creați-vă propria revista Bratz! Alege o papusa Bratz pentru a juca și de a alege pentru pantaloni, jachete, toate ultima moda. Odată ce ați terminat îmbrăcat hainele tale preferate, generează coperta propria revista, faceți clic pe "GO» și a vedea rezultatul. Vă că vă petrece crearea de mare de moda.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 39702 de ori online. Clasament 440 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 4006 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 39702 ori
Stilist pentru modelele

Set stil. Trebuie să alegeți toate de îmbrăcăminte, cadouri si accesorii pentru fete. Căutați pe rochii un model pentru protagonistul. Pentru «a face o casa» pentru a termina jocul, vă rugăm faceți clic pe butonul Background pentru a schimba fundalul capacul și se adaugă un titlu și să facă o declarație ca celebritatile! Tipărește această revistă sau e-mail-l la un prieten. Puteți face combinații infinite de moda si imprima toate rezultatele pentru a vedea care model va place cel mai mult de moda.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Stilist pentru modelele pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Bratz numit Stilist pentru modelele. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Stilist pentru modelele , şi este legată de Bratz. Noul nostru joc Stilist pentru modelele este unul dintre cele mai bune jocuri de Bratz puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Stilist pentru modelele, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Stilist pentru modelele
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Bratz

Saruta în Dormitor JUCA ►

Saruta în Dormitor

6
6 din 10 - 13134 voturi
Jucat
158366
ori

În acest joc, o papusa Bratz a invitat prietenul ei şi ea este de gând să facă în dormitorul ei. Încercaţi că prietenul tău cel mai bun nu vezi că ai venit acasă. Pentru aceasta, faceţi clic pe un membru al cuplului la papusa Bratz şi prietenul ei se saruta.

Pregătiţi-vă Bratz JUCA ►

Pregătiţi-vă Bratz

4
4 din 10 - 3548 voturi
Jucat
45708
ori

Alege stilul Bratz pe care doriți să dea. În primul rând, va trebui să ia sampon, se spală și se usucă părul. Faceți clic pe tab-uri pentru a da stilul tau Bratz super-spectaculos. Alege coafura, culoarea și dungi. Are machiaj si unghiile? apoi se adaugă unele accesorii pentru organism pentru ultimele retușuri. Când vă place și cred că sunt perfecte, faceți clic pe butonul de sosire pentru a vedea creatia ta! Dacă ...

pansament o papusa Bratz de moda JUCA ►

Pansament o papusa Bratz de moda

3
3 din 10 - 2666 voturi
Jucat
38967
ori

În acest joc va trebui să alegi una dintre cele trei păpuși Bratz disponibile cu mouse-ul sa se imbrace la moda, cu toate hainele din interiorul pachetelor de Craciun. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe pachetele de cadouri pe partea, cu mouse-ul, sunteți pe partea dreaptă a mâinii și a merge cu purtarea de haine ce apar, făcând clic cu mouse-ul este pus pe modelul. Va trebui să facă un set care este original și colorist pentru fie ...