Jocuri Online

O fată elegant

Joc de Bratz

O fată elegant

O fată elegant Evaluare: 6/10

Joc O fată elegant

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Prin mutarea mouse-ul, trebuie să te îmbraci păpușile Bratz, oferindu-vă propriul stil. Dețin un model, ai nevoie de o păpușă pe care ai pus hainele pe care le doriți. Trebuie să alegeți o mulțime de opțiuni de moda pentru o fată elegant. Trebuie să înceapă cu părul, puteți alege din mai multe coafuri si peruci cu par diferite culori. Apoi, va trebui să alegi o tinuta, ai multe rochii diferite, cu mai multe stiluri și culori. Costume elegante și mai multe sărbători. Termina ansamblul cu pantofi, care pot fi cizme înalte sau joase. Uită-te la rezultatul final și să înceapă din nou de a face ceva diferit.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 9716 de ori online. Clasament 2192 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 148 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 9716 ori
O fată elegant

Un joc de modă pentru păpuși Bratz. Avea o papusa care este modelul. Există o mare colectie de rochii și trebuie să alegeți una pentru ea. Există rochii rosu, negru, albastru si multe alte culori. Unele sunt elegante și formale și alte sărbători și moderne. O colecție de peruci de toate coafuri, toate culorile de par. Setul este completat cu mănuși, puteți combina culorile. Și, în sfârșit pantofi, aveți posibilitatea de a alege între pantofi si cizme pentru fete.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit O fată elegant pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Bratz numit O fată elegant. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit O fată elegant , şi este legată de Bratz. Noul nostru joc O fată elegant este unul dintre cele mai bune jocuri de Bratz puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit O fată elegant, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

O fată elegant
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Bratz

Saruta în Dormitor JUCA ►

Saruta în Dormitor

6
6 din 10 - 13134 voturi
Jucat
158366
ori

În acest joc, o papusa Bratz a invitat prietenul ei şi ea este de gând să facă în dormitorul ei. Încercaţi că prietenul tău cel mai bun nu vezi că ai venit acasă. Pentru aceasta, faceţi clic pe un membru al cuplului la papusa Bratz şi prietenul ei se saruta.

Pregătiţi-vă Bratz JUCA ►

Pregătiţi-vă Bratz

4
4 din 10 - 3548 voturi
Jucat
45708
ori

Alege stilul Bratz pe care doriți să dea. În primul rând, va trebui să ia sampon, se spală și se usucă părul. Faceți clic pe tab-uri pentru a da stilul tau Bratz super-spectaculos. Alege coafura, culoarea și dungi. Are machiaj si unghiile? apoi se adaugă unele accesorii pentru organism pentru ultimele retușuri. Când vă place și cred că sunt perfecte, faceți clic pe butonul de sosire pentru a vedea creatia ta! Dacă ...

Stilist pentru modelele JUCA ►

Stilist pentru modelele

5
5 din 10 - 4006 voturi
Jucat
39702
ori

Tu ești designer de păpuși Bratz. Căutare, se amestecă și se potrivesc de moda populare cele mai actuale și stiluri pentru ei. Creați-vă propria revista Bratz! Alege o papusa Bratz pentru a juca și de a alege pentru pantaloni, jachete, toate ultima moda. Odată ce ați terminat îmbrăcat hainele tale preferate, generează coperta propria revista, faceți clic pe \"GO» și a vedea rezultatul. Vă că vă petre ...