Jocuri Online

Bratz: Imbracaminte si accesorii

Joc de Bratz

Bratz: Imbracaminte si accesorii

Bratz: Imbracaminte si accesorii Evaluare: 5/10

Joc Bratz: Imbracaminte si accesorii

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Acest Bratz papusa are o varietate de îmbrăcăminte și accesorii de toate tipurile pentru această rochie de până joc. In partea de sus puteti vedea coafuri diferite, în zona centrală arată hainele și cele mai recente tinutele. În partea de jos a jocului, puteți vedea o colecție mare de pantofi, însoțite de cele mai bune accesorii, cum ar fi ochelari de soare, coliere și alte elemente pentru a completa tinuta. Ai tot ce ai nevoie să te îmbraci această păpușă în cele mai distractive, actuale și moderne haine! Și cea mai bună parte este că-l ai pe calculator ori de câte ori doriți.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 9499 de ori online. Clasament 2515 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 100 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 9499 ori
Bratz: Imbracaminte si accesorii

Bratz sunt caracterizate de păpuși foarte moderne, care sunt îmbrăcați ca fetele din ziua de azi. Ei arata ca fetele tinere care au grija de imaginea și de moda lor. Ei au mereu mai multe haine diferite și o mulțime de accesorii, care pot fi schimbate foarte ușor. Pentru fetele care iubesc moda si de joacă păpuși, ei se vor bucura de Bratz. Acestea sunt printre cele mai populare și cele mai bune de vânzare-păpuși.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Bratz: Imbracaminte si accesorii pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Bratz numit Bratz: Imbracaminte si accesorii. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Bratz: Imbracaminte si accesorii , şi este legată de Bratz. Noul nostru joc Bratz: Imbracaminte si accesorii este unul dintre cele mai bune jocuri de Bratz puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Bratz: Imbracaminte si accesorii, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Bratz: Imbracaminte si accesorii
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Bratz

Saruta în Dormitor JUCA ►

Saruta în Dormitor

6
6 din 10 - 13134 voturi
Jucat
158192
ori

În acest joc, o papusa Bratz a invitat prietenul ei şi ea este de gând să facă în dormitorul ei. Încercaţi că prietenul tău cel mai bun nu vezi că ai venit acasă. Pentru aceasta, faceţi clic pe un membru al cuplului la papusa Bratz şi prietenul ei se saruta.

Pregătiţi-vă Bratz JUCA ►

Pregătiţi-vă Bratz

4
4 din 10 - 3548 voturi
Jucat
45553
ori

Alege stilul Bratz pe care doriți să dea. În primul rând, va trebui să ia sampon, se spală și se usucă părul. Faceți clic pe tab-uri pentru a da stilul tau Bratz super-spectaculos. Alege coafura, culoarea și dungi. Are machiaj si unghiile? apoi se adaugă unele accesorii pentru organism pentru ultimele retușuri. Când vă place și cred că sunt perfecte, faceți clic pe butonul de sosire pentru a vedea creatia ta! Dacă ...

Stilist pentru modelele JUCA ►

Stilist pentru modelele

5
5 din 10 - 4006 voturi
Jucat
39551
ori

Tu ești designer de păpuși Bratz. Căutare, se amestecă și se potrivesc de moda populare cele mai actuale și stiluri pentru ei. Creați-vă propria revista Bratz! Alege o papusa Bratz pentru a juca și de a alege pentru pantaloni, jachete, toate ultima moda. Odată ce ați terminat îmbrăcat hainele tale preferate, generează coperta propria revista, faceți clic pe \"GO» și a vedea rezultatul. Vă că vă petre ...