Jocuri Online

Moda de Vara

Joc de Bratz

Moda de Vara

Moda de Vara Evaluare: 5/10

Joc Moda de Vara

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În timpul verii, vremea este caldă, astfel încât va trebui să alegeți haine proaspete pentru această fată. În timpul verii, Bratz sunt foarte cald, deci va trebui să poarte haine de lumina. În acest joc, vei folosi mouse-ul să faceți clic pe îmbrăcăminte și prin mutarea mouse-ul, deplasa îmbrăcăminte pentru corpul de papusa. Ai zeci de piese de îmbrăcăminte pentru a alege de la. Va trebui să facă un set de moda, care este util și frumos pentru vara. Păpuși Bratz sunt un iubitor de moda, deci va trebui să ajute pentru a avea o îmbrăcăminte de vară este caldura foarte frumos, modern și adecvat pentru câteva zile, mai ales pentru a merge la plajă. De moda de vară pentru câteva zile fierbinți.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 10447 de ori online. Clasament 1985 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 234 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 10447 ori
Moda de Vara

Joc de modă de vară în care va trebui să te îmbraci protagonist cu haine scurte. Este cald în joc și va trebui să facă un dulap întreg pentru modelul pe care îl aveți. Alege un costum de baie, eșarfă, cămașă, pălărie, pantofi, bijuterii, ochelari de soare și de tot ceea ce ai nevoie pentru o zi la plajă sau la piscină. În timpul verii, rochie schimba prea mult, pentru că este foarte cald și hainele trebuie să se adapteze la această situație. Haine scurte, cu mai puține și mai ușoare tesatura. O zi de odihnă puteți petrece la plajă sau la piscină, băi de soare sau de relaxare.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Moda de Vara pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Bratz numit Moda de Vara. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Moda de Vara , şi este legată de Bratz. Noul nostru joc Moda de Vara este unul dintre cele mai bune jocuri de Bratz puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Moda de Vara, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Moda de Vara
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Bratz

Saruta în Dormitor JUCA ►

Saruta în Dormitor

6
6 din 10 - 13134 voturi
Jucat
158168
ori

În acest joc, o papusa Bratz a invitat prietenul ei şi ea este de gând să facă în dormitorul ei. Încercaţi că prietenul tău cel mai bun nu vezi că ai venit acasă. Pentru aceasta, faceţi clic pe un membru al cuplului la papusa Bratz şi prietenul ei se saruta.

Pregătiţi-vă Bratz JUCA ►

Pregătiţi-vă Bratz

4
4 din 10 - 3548 voturi
Jucat
45526
ori

Alege stilul Bratz pe care doriți să dea. În primul rând, va trebui să ia sampon, se spală și se usucă părul. Faceți clic pe tab-uri pentru a da stilul tau Bratz super-spectaculos. Alege coafura, culoarea și dungi. Are machiaj si unghiile? apoi se adaugă unele accesorii pentru organism pentru ultimele retușuri. Când vă place și cred că sunt perfecte, faceți clic pe butonul de sosire pentru a vedea creatia ta! Dacă ...

Stilist pentru modelele JUCA ►

Stilist pentru modelele

5
5 din 10 - 4006 voturi
Jucat
39529
ori

Tu ești designer de păpuși Bratz. Căutare, se amestecă și se potrivesc de moda populare cele mai actuale și stiluri pentru ei. Creați-vă propria revista Bratz! Alege o papusa Bratz pentru a juca și de a alege pentru pantaloni, jachete, toate ultima moda. Odată ce ați terminat îmbrăcat hainele tale preferate, generează coperta propria revista, faceți clic pe \"GO» și a vedea rezultatul. Vă că vă petre ...