Jocuri Online

Bratz Papusa în Crăciun

Joc de Bratz

Bratz Papusa în Crăciun

Bratz Papusa în Crăciun Evaluare: 5/10

Joc Bratz Papusa în Crăciun

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Iti place Bratz? Ca lumea modei? La Bratz dragoste Crăciun și trebuie să fie perfect pentru sarbatori. În acest joc de moda va trebui să aleagă fiecare dintre add-on pentru papusa noastra preferata. Trebuie să faceți clic cu mouse-ul pe fiecare dintre pictogramele de pe partea de sus pentru a derula diferite elemente pentru a fi personalizate. Schimba culoarea ochilor. Modificări bijuterii. Schimba îmbrăcăminte și îmbrăcăminte la modă. Schimba pantofii. Modificări accesorii de moda. Trebuie să-l cel mai elegant face.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 14485 de ori online. Clasament 1392 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 354 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 14485 ori
Bratz Papusa în Crăciun

Joc Bratz păpuși în care trebuie să vă încheietura mâinii este cel mai frumos si elegant pe o plimbare în timpul iernii. Crăciunul se apropie și zăpada cade, este frig, așa că trebuie să te îmbraci în mod corespunzător de rece, cu haine groase. Trebuie să alegeți încheietura mâinii garderoba între toate hainele, bijuteriile si accesoriile pe care le au la dispozitie. Bratz sunt niste papusi care au devenit foarte faimos pentru devotamentul ei pentru moda si sport, cu atât de mulți oameni tineri și adolescenți s-au simțit foarte identificat. Ele sunt o colecție de păpuși, care au propria lor personalitate și stil. Foarte dunk cu moda și sport.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Bratz Papusa în Crăciun pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Bratz numit Bratz Papusa în Crăciun. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Bratz Papusa în Crăciun , şi este legată de Bratz. Noul nostru joc Bratz Papusa în Crăciun este unul dintre cele mai bune jocuri de Bratz puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Bratz Papusa în Crăciun, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Bratz Papusa în Crăciun
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Bratz

Saruta în Dormitor JUCA ►

Saruta în Dormitor

6
6 din 10 - 13134 voturi
Jucat
158366
ori

În acest joc, o papusa Bratz a invitat prietenul ei şi ea este de gând să facă în dormitorul ei. Încercaţi că prietenul tău cel mai bun nu vezi că ai venit acasă. Pentru aceasta, faceţi clic pe un membru al cuplului la papusa Bratz şi prietenul ei se saruta.

Pregătiţi-vă Bratz JUCA ►

Pregătiţi-vă Bratz

4
4 din 10 - 3548 voturi
Jucat
45708
ori

Alege stilul Bratz pe care doriți să dea. În primul rând, va trebui să ia sampon, se spală și se usucă părul. Faceți clic pe tab-uri pentru a da stilul tau Bratz super-spectaculos. Alege coafura, culoarea și dungi. Are machiaj si unghiile? apoi se adaugă unele accesorii pentru organism pentru ultimele retușuri. Când vă place și cred că sunt perfecte, faceți clic pe butonul de sosire pentru a vedea creatia ta! Dacă ...

Stilist pentru modelele JUCA ►

Stilist pentru modelele

5
5 din 10 - 4006 voturi
Jucat
39702
ori

Tu ești designer de păpuși Bratz. Căutare, se amestecă și se potrivesc de moda populare cele mai actuale și stiluri pentru ei. Creați-vă propria revista Bratz! Alege o papusa Bratz pentru a juca și de a alege pentru pantaloni, jachete, toate ultima moda. Odată ce ați terminat îmbrăcat hainele tale preferate, generează coperta propria revista, faceți clic pe \"GO» și a vedea rezultatul. Vă că vă petre ...