Jocuri Online

De mers pe jos în ploaie

Joc de Bratz

De mers pe jos în ploaie

De mers pe jos în ploaie Evaluare: 4/10

Joc De mers pe jos în ploaie

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Un joc original de modă în care va trebui să te îmbraci această fată pentru a merge pentru o plimbare în parc, în ploaie. Picăturile de ploaie care se încadrează greu, dar trebuie să fie bine îmbrăcat. Trebuie să alegeți o tinuta perfecta pentru o plimbare în aer liber pe o zi ploioasă. Trebuie să alegeți o umbrelă pentru ea și bocanci buni să-l păstrați uscat. Apoi, aveți tricouri, pantaloni, pulovere și toate elementele care urmează să fie îmbrăcați la modă. Pentru a pune haine, drag and drop pe ea. Nu uitați umbrela și impermeabilul pentru a păstra uscat.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 8637 de ori online. Clasament 2607 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 4.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Evaluare bazat pe 96 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 8637 ori
De mers pe jos în ploaie

Acesta este turnarea. Acestea fată are nevoie de tine să o ajute să alegeți hainele perfecte pentru o zi ca asta. Alege o pelerina de ploaie, umbrele de soare și cizme cu ajutorul mouse-ului. O zi ploioasă poate fi o zi buna pentru a merge pentru o plimbare în parc. Natura are, de asemenea, mai mult de frumusete intr-o zi de nori și de apă care cad din cer. Site-urile sunt mult mai calm și natura este la locul de muncă. Au un model pentru o plimbare pe stradă cu furtuna, astfel încât trebuie să alegeți dreptul de haine pentru ea să meargă fără să te uzi. Au umbrelă colorat și toate hainele de care aveți nevoie. Au pantofi speciali de apă. Pantaloni, tricouri, și alte lucruri pentru a obține garderoba de iarna.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit De mers pe jos în ploaie pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Bratz numit De mers pe jos în ploaie. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit De mers pe jos în ploaie , şi este legată de Bratz. Noul nostru joc De mers pe jos în ploaie este unul dintre cele mai bune jocuri de Bratz puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit De mers pe jos în ploaie, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

De mers pe jos în ploaie
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Bratz

Saruta în Dormitor JUCA ►

Saruta în Dormitor

6
6 din 10 - 13134 voturi
Jucat
158347
ori

În acest joc, o papusa Bratz a invitat prietenul ei şi ea este de gând să facă în dormitorul ei. Încercaţi că prietenul tău cel mai bun nu vezi că ai venit acasă. Pentru aceasta, faceţi clic pe un membru al cuplului la papusa Bratz şi prietenul ei se saruta.

Pregătiţi-vă Bratz JUCA ►

Pregătiţi-vă Bratz

4
4 din 10 - 3548 voturi
Jucat
45699
ori

Alege stilul Bratz pe care doriți să dea. În primul rând, va trebui să ia sampon, se spală și se usucă părul. Faceți clic pe tab-uri pentru a da stilul tau Bratz super-spectaculos. Alege coafura, culoarea și dungi. Are machiaj si unghiile? apoi se adaugă unele accesorii pentru organism pentru ultimele retușuri. Când vă place și cred că sunt perfecte, faceți clic pe butonul de sosire pentru a vedea creatia ta! Dacă ...

Stilist pentru modelele JUCA ►

Stilist pentru modelele

5
5 din 10 - 4006 voturi
Jucat
39687
ori

Tu ești designer de păpuși Bratz. Căutare, se amestecă și se potrivesc de moda populare cele mai actuale și stiluri pentru ei. Creați-vă propria revista Bratz! Alege o papusa Bratz pentru a juca și de a alege pentru pantaloni, jachete, toate ultima moda. Odată ce ați terminat îmbrăcat hainele tale preferate, generează coperta propria revista, faceți clic pe \"GO» și a vedea rezultatul. Vă că vă petre ...