Jocuri Online

Bratz: Creați o nouă stea

Joc de Bratz

Bratz: Creați o nouă stea

Bratz: Creați o nouă stea Evaluare: 6/10

Joc Bratz: Creați o nouă stea

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc, trebuie să te îmbraci un model ca un star celebru. Toate set salon sunt disponibile pentru a crea un model de haine potrivite. Daca va place moda acesta este jocul tau. Trebuie să selectați îmbrăcăminte cu mouse-ul la stânga și să ia corpul modelului, astfel ca haina este pus pe ea. Tu du-te tot timpul văzând rezultatul ca este din ce în ce. Au tot felul de haine si accesorii pentru ei la fel de pantofi, pantaloni, fuste, bluze, genți, tricouri, etc, puteți opri de salon pentru a schimba tunsoare si culoare, de asemenea.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 8749 de ori online. Clasament 2509 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 96 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 8749 ori
Bratz: Creați o nouă stea

Ești o persoană creativă? Daca va place moda si styling acesta este jocul tau. Vă sugerăm să cred că imaginea de ansamblu a acestui model. Au un dulap mare pentru ei, cu toate hainele ai putea avea nevoie. Au un dulap de pantaloni, fuste, bluze, pulovere, tricouri, pantofi, genți, eșarfe și alte accesorii. Puteți da un coafor sesiune și de a schimba tunsoare, coafura și culoarea, puteți pune peruca pe care doriți.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Bratz: Creați o nouă stea pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Bratz numit Bratz: Creați o nouă stea. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Bratz: Creați o nouă stea , şi este legată de Bratz. Noul nostru joc Bratz: Creați o nouă stea este unul dintre cele mai bune jocuri de Bratz puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Bratz: Creați o nouă stea, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Bratz: Creați o nouă stea
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Bratz

Saruta în Dormitor JUCA ►

Saruta în Dormitor

6
6 din 10 - 13134 voturi
Jucat
158349
ori

În acest joc, o papusa Bratz a invitat prietenul ei şi ea este de gând să facă în dormitorul ei. Încercaţi că prietenul tău cel mai bun nu vezi că ai venit acasă. Pentru aceasta, faceţi clic pe un membru al cuplului la papusa Bratz şi prietenul ei se saruta.

Pregătiţi-vă Bratz JUCA ►

Pregătiţi-vă Bratz

4
4 din 10 - 3548 voturi
Jucat
45700
ori

Alege stilul Bratz pe care doriți să dea. În primul rând, va trebui să ia sampon, se spală și se usucă părul. Faceți clic pe tab-uri pentru a da stilul tau Bratz super-spectaculos. Alege coafura, culoarea și dungi. Are machiaj si unghiile? apoi se adaugă unele accesorii pentru organism pentru ultimele retușuri. Când vă place și cred că sunt perfecte, faceți clic pe butonul de sosire pentru a vedea creatia ta! Dacă ...

Stilist pentru modelele JUCA ►

Stilist pentru modelele

5
5 din 10 - 4006 voturi
Jucat
39688
ori

Tu ești designer de păpuși Bratz. Căutare, se amestecă și se potrivesc de moda populare cele mai actuale și stiluri pentru ei. Creați-vă propria revista Bratz! Alege o papusa Bratz pentru a juca și de a alege pentru pantaloni, jachete, toate ultima moda. Odată ce ați terminat îmbrăcat hainele tale preferate, generează coperta propria revista, faceți clic pe \"GO» și a vedea rezultatul. Vă că vă petre ...