Jocuri Online

Bratz purta costume tradiţionale

Joc de Bratz

Bratz purta costume tradiţionale

Bratz purta costume tradiţionale Evaluare: 5/10

Joc Bratz purta costume tradiţionale

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Deși păpușile Bratz sunt întotdeauna îmbrăcat în haine moderne, în acest joc aveți posibilitatea să te îmbraci acest Bratz cu diferite utilaje din cele mai vechi timpuri. Acestea sunt stabilite în diferite rochii trecut moda. Unele dintre aceste rochii tradiționale sunt inspirate de moda a epocii victoriene. În lumea de anime și manga sunt numite păpuși lolita îmbrăcați în acest stil. Pentru a imbraca aceasta papusa, glisați fiecare element pe corp păpușă. Există, de asemenea, genti, pantofi, peruci și pălării pe care le puteți combina după cum doriți. Călători înapoi în timp cu aceste haine amuzante cele mai vechi timpuri.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 10752 de ori online. Clasament 2045 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 236 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 10752 ori
Bratz purta costume tradiţionale

Seturile pe care le vedem în acest joc sunt inspirate de costumele purtat în trecut, ca și epoca victoriană. Bratz sunt caracterizate prin rochie cu ultima moda, dar, în acest caz, putem vedea in haine perioadă. Astfel de articole de îmbrăcăminte și rochii au mare farmec, iar papusa este îmbrăcat cu o mare eleganță. Rochii au zbor lung și multe ornamente și detalii, chiar fiind oarecum supraîncărcat, care este o caracteristică de moda veche.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Bratz purta costume tradiţionale pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Bratz numit Bratz purta costume tradiţionale. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Bratz purta costume tradiţionale , şi este legată de Bratz. Noul nostru joc Bratz purta costume tradiţionale este unul dintre cele mai bune jocuri de Bratz puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Bratz purta costume tradiţionale, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Bratz purta costume tradiţionale
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Bratz

Saruta în Dormitor JUCA ►

Saruta în Dormitor

6
6 din 10 - 13134 voturi
Jucat
158172
ori

În acest joc, o papusa Bratz a invitat prietenul ei şi ea este de gând să facă în dormitorul ei. Încercaţi că prietenul tău cel mai bun nu vezi că ai venit acasă. Pentru aceasta, faceţi clic pe un membru al cuplului la papusa Bratz şi prietenul ei se saruta.

Pregătiţi-vă Bratz JUCA ►

Pregătiţi-vă Bratz

4
4 din 10 - 3548 voturi
Jucat
45530
ori

Alege stilul Bratz pe care doriți să dea. În primul rând, va trebui să ia sampon, se spală și se usucă părul. Faceți clic pe tab-uri pentru a da stilul tau Bratz super-spectaculos. Alege coafura, culoarea și dungi. Are machiaj si unghiile? apoi se adaugă unele accesorii pentru organism pentru ultimele retușuri. Când vă place și cred că sunt perfecte, faceți clic pe butonul de sosire pentru a vedea creatia ta! Dacă ...

Stilist pentru modelele JUCA ►

Stilist pentru modelele

5
5 din 10 - 4006 voturi
Jucat
39533
ori

Tu ești designer de păpuși Bratz. Căutare, se amestecă și se potrivesc de moda populare cele mai actuale și stiluri pentru ei. Creați-vă propria revista Bratz! Alege o papusa Bratz pentru a juca și de a alege pentru pantaloni, jachete, toate ultima moda. Odată ce ați terminat îmbrăcat hainele tale preferate, generează coperta propria revista, faceți clic pe \"GO» și a vedea rezultatul. Vă că vă petre ...