Jocuri Online

Bratz: Îmbraci Safari

Joc de Bratz

Bratz: Îmbraci Safari

Bratz: Îmbraci Safari Evaluare: 6/10

Joc Bratz: Îmbraci Safari

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc, va trebui să te îmbraci prietenul nostru, pentru că va lăsa o plimbare safari. Pentru a face acest lucru, selectați haine cu butonul din stânga al mouse-ului și aduceți-l cu mișcarea mouse-ului, silueta de încheietura mâinii. Pune hainele pe cifra de fata la rochia ei. Obiectivul este de a haine model care sunt potrivite pentru a merge pe safari. Pe Safari a lua imagini de animale, peisaje, mers pe jos prin natura, este montat pe vehicul tot-teren și activități similare în aer liber. Tu trebuie să facă modelul nostru va îmbrăcat în mod corespunzător și este un costum modern.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 8176 de ori online. Clasament 2788 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 64 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 8176 ori
Bratz: Îmbraci Safari

Pentru a face un costum de safari trebuie să înceapă cu palarie sau sapca, trebuie să alegeți o pălărie pentru a proteja de soare, pentru că în Africa soarele este foarte periculos. Alege o palarie cu boruri largi. Doamnelor pentru tantari nu ajunge la pielea ta, purtați întotdeauna mâneci lungi pe un safari. Jacheta acea noapte rece. Pantalonii pot fi lung sau scurt. Pantaloni lungi, cu multe buzunare sunt foarte utile pentru a merge pentru natură prin care puteți stoca lucruri pe care le întâmpinați. Cizme pentru a proteja picioarele și picioarele de la contactul cu plante periculoase.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Bratz: Îmbraci Safari pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Bratz numit Bratz: Îmbraci Safari. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Bratz: Îmbraci Safari , şi este legată de Bratz. Noul nostru joc Bratz: Îmbraci Safari este unul dintre cele mai bune jocuri de Bratz puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Bratz: Îmbraci Safari, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Bratz: Îmbraci Safari
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Bratz

Saruta în Dormitor JUCA ►

Saruta în Dormitor

6
6 din 10 - 13134 voturi
Jucat
158347
ori

În acest joc, o papusa Bratz a invitat prietenul ei şi ea este de gând să facă în dormitorul ei. Încercaţi că prietenul tău cel mai bun nu vezi că ai venit acasă. Pentru aceasta, faceţi clic pe un membru al cuplului la papusa Bratz şi prietenul ei se saruta.

Pregătiţi-vă Bratz JUCA ►

Pregătiţi-vă Bratz

4
4 din 10 - 3548 voturi
Jucat
45699
ori

Alege stilul Bratz pe care doriți să dea. În primul rând, va trebui să ia sampon, se spală și se usucă părul. Faceți clic pe tab-uri pentru a da stilul tau Bratz super-spectaculos. Alege coafura, culoarea și dungi. Are machiaj si unghiile? apoi se adaugă unele accesorii pentru organism pentru ultimele retușuri. Când vă place și cred că sunt perfecte, faceți clic pe butonul de sosire pentru a vedea creatia ta! Dacă ...

Stilist pentru modelele JUCA ►

Stilist pentru modelele

5
5 din 10 - 4006 voturi
Jucat
39687
ori

Tu ești designer de păpuși Bratz. Căutare, se amestecă și se potrivesc de moda populare cele mai actuale și stiluri pentru ei. Creați-vă propria revista Bratz! Alege o papusa Bratz pentru a juca și de a alege pentru pantaloni, jachete, toate ultima moda. Odată ce ați terminat îmbrăcat hainele tale preferate, generează coperta propria revista, faceți clic pe \"GO» și a vedea rezultatul. Vă că vă petre ...