Jocuri Online

Bratz cu mai multe haine

Joc de Bratz

Bratz cu mai multe haine

Bratz cu mai multe haine Evaluare: 6/10

Joc Bratz cu mai multe haine

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În această rochie de până joc găsim una de păpuși Bratz pe care le poate imbraca cum iti place. Pentru a face acest lucru, conturile dvs. cu un număr mare de îmbrăcăminte, puteți combina după cum doriți. Acest lucru, vă puteți crea propria dvs. papusa Bratz. Puteți da stilul tau pentru aceasta papusa care arata ca tine. Puteți alege nu doar haine, puteți modifica, de asemenea, coafura ei și se adaugă diferite accesorii care completează haine. Distreaza-te crearea de diferite stiluri de dressing și de a face noi tendințe de moda cu acest joc de dress up aceste păpuși populare.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 11372 de ori online. Clasament 2002 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 140 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 11372 ori
Bratz cu mai multe haine

Caracteristica principală a păpușile Bratz sunt mereu purtate haine moderne și actuale. Aceste păpuși care sunt reale și întotdeauna urmează moda actuala, si au articole de îmbrăcăminte ca cei care folosesc fete tinere în realitate. În acest joc de moda, există o mulțime de moduri diferite de a personaliza elementele papusa, și vă puteți crea propria dvs. tinuta cu haine pe care o alegeți. Puteți combina, de asemenea, diferite accesorii pentru a adăuga detalii la propria tinuta.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Bratz cu mai multe haine pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Bratz numit Bratz cu mai multe haine. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Bratz cu mai multe haine , şi este legată de Bratz. Noul nostru joc Bratz cu mai multe haine este unul dintre cele mai bune jocuri de Bratz puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Bratz cu mai multe haine, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Bratz cu mai multe haine
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Bratz

Saruta în Dormitor JUCA ►

Saruta în Dormitor

6
6 din 10 - 13134 voturi
Jucat
158366
ori

În acest joc, o papusa Bratz a invitat prietenul ei şi ea este de gând să facă în dormitorul ei. Încercaţi că prietenul tău cel mai bun nu vezi că ai venit acasă. Pentru aceasta, faceţi clic pe un membru al cuplului la papusa Bratz şi prietenul ei se saruta.

Pregătiţi-vă Bratz JUCA ►

Pregătiţi-vă Bratz

4
4 din 10 - 3548 voturi
Jucat
45708
ori

Alege stilul Bratz pe care doriți să dea. În primul rând, va trebui să ia sampon, se spală și se usucă părul. Faceți clic pe tab-uri pentru a da stilul tau Bratz super-spectaculos. Alege coafura, culoarea și dungi. Are machiaj si unghiile? apoi se adaugă unele accesorii pentru organism pentru ultimele retușuri. Când vă place și cred că sunt perfecte, faceți clic pe butonul de sosire pentru a vedea creatia ta! Dacă ...

Stilist pentru modelele JUCA ►

Stilist pentru modelele

5
5 din 10 - 4006 voturi
Jucat
39702
ori

Tu ești designer de păpuși Bratz. Căutare, se amestecă și se potrivesc de moda populare cele mai actuale și stiluri pentru ei. Creați-vă propria revista Bratz! Alege o papusa Bratz pentru a juca și de a alege pentru pantaloni, jachete, toate ultima moda. Odată ce ați terminat îmbrăcat hainele tale preferate, generează coperta propria revista, faceți clic pe \"GO» și a vedea rezultatul. Vă că vă petre ...