Jocuri Online

Găsi Corecte Pereche

Joc de Bratz

Găsi Corecte Pereche

Găsi Corecte Pereche Evaluare: 6/10

Joc Găsi Corecte Pereche

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Faceți clic pe casetele de a vedea care ascunse în panoul de Bratz. Du-te găsi perechi care spune panoul. Cele mai bune parteneri, o dată pe care doriți să o ștergeți, faceți clic pe * MECI *. Un wildcard * WILD * pentru a șterge carduri de lucruri care sunt lăsați singuri. Puteți găsi, de asemenea, unele cutie timp suplimentar de mai jos. Nu-l pierde. Ai timp limitat pentru a găsi toate obiectele care sunt în spatele panoului. Recuperează toate lucrurile și urmați de moda. Ajutor de Bratz, cu toate accesorii de moda, care au lăsat ascuns.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 26791 de ori online. Clasament 700 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 1144 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 26791 ori
Găsi Corecte Pereche

Caută corespondența dintre obiectele care sunt ascunse în spatele panourilor de joc. Găsi perechea dreptul de tot, cum ar fi genți de mână, parfumuri, rujuri sau bijuterii. Trebuie să se lase ecran gol în cel mai scurt timp posibil. Ne ajuta cu acest joc pentru a organiza dulapul dumneavoastră pentru a găsi corespondențe și cupluri de toate lucrurile. Bratz sunt o papusa de moda care fetele dragoste pentru pasiunea ei pentru moda. Ele sunt fetele care iubesc sportul și rochie întotdeauna cel mai bun mod posibil.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Găsi Corecte Pereche pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Bratz numit Găsi Corecte Pereche. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Găsi Corecte Pereche , şi este legată de Bratz. Noul nostru joc Găsi Corecte Pereche este unul dintre cele mai bune jocuri de Bratz puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Găsi Corecte Pereche, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Găsi Corecte Pereche
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Bratz

Saruta în Dormitor JUCA ►

Saruta în Dormitor

6
6 din 10 - 13134 voturi
Jucat
158349
ori

În acest joc, o papusa Bratz a invitat prietenul ei şi ea este de gând să facă în dormitorul ei. Încercaţi că prietenul tău cel mai bun nu vezi că ai venit acasă. Pentru aceasta, faceţi clic pe un membru al cuplului la papusa Bratz şi prietenul ei se saruta.

Pregătiţi-vă Bratz JUCA ►

Pregătiţi-vă Bratz

4
4 din 10 - 3548 voturi
Jucat
45700
ori

Alege stilul Bratz pe care doriți să dea. În primul rând, va trebui să ia sampon, se spală și se usucă părul. Faceți clic pe tab-uri pentru a da stilul tau Bratz super-spectaculos. Alege coafura, culoarea și dungi. Are machiaj si unghiile? apoi se adaugă unele accesorii pentru organism pentru ultimele retușuri. Când vă place și cred că sunt perfecte, faceți clic pe butonul de sosire pentru a vedea creatia ta! Dacă ...

Stilist pentru modelele JUCA ►

Stilist pentru modelele

5
5 din 10 - 4006 voturi
Jucat
39688
ori

Tu ești designer de păpuși Bratz. Căutare, se amestecă și se potrivesc de moda populare cele mai actuale și stiluri pentru ei. Creați-vă propria revista Bratz! Alege o papusa Bratz pentru a juca și de a alege pentru pantaloni, jachete, toate ultima moda. Odată ce ați terminat îmbrăcat hainele tale preferate, generează coperta propria revista, faceți clic pe \"GO» și a vedea rezultatul. Vă că vă petre ...