Jocuri Online

Combina Culori cu Bratz

Joc de Bratz

Combina Culori cu Bratz

Combina Culori cu Bratz Evaluare: 4/10

Joc Combina Culori cu Bratz

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc gratuit on-line, trebuie să alegeți fata Bratz pe care doriți să aibă ca un model. Utilizați săgețile pentru a schimba hainele pe care le vreau ca ea să poarte. Faceți clic pe un model țesut sau o culoare și, apoi, faceți clic pe intreaga tinuta. Când sunteți gata, alege un scenariu și urmăriți modul în care modelul dumneavoastră Bratz a dus. Un joc de moda colorat, va trebui să culoarea de haine, combinatii de culori aspect mai modern si indraznet. Daca va place moda ca ai folosit pentru a practica culori combine în mod. Un set de culoare garderoba Bratz protagonistul dvs. serie.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 18718 de ori online. Clasament 1050 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 4.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Evaluare bazat pe 984 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 18718 ori
Combina Culori cu Bratz

Transforma în realitate designer de Bratz! Puteți acum, în sfârșit, alegeți hainele care iti plac cel mai mult pentru a decora papusa cum le-ați dorit mereu. Deveni adevărata designerul de Bratz! Acum, în cele din urmă, aveți posibilitatea să alegeți hainele care iti plac pentru a decora încheietura mâinii așa cum ați dorit mereu. Mai întâi selectați toate hainele, poti sa te duci și selecta tricouri, pantaloni, pantofi, șosete și toate articole de îmbrăcăminte purtând protagonist. Toate hainele văzut în alb și negru, așa că acum Adauga culoare, astfel încât tot ceea ce este mai frumos. Puteți practica ca este schema de culori. Ai mai multe nuante si imprimeuri. Țesături imprimate pentru costume. Iubitorii de moda știe că culorile trebuie să fie unit cu ele, deci va trebui să facă o combinație adecvată.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Combina Culori cu Bratz pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Bratz numit Combina Culori cu Bratz. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Combina Culori cu Bratz , şi este legată de Bratz. Noul nostru joc Combina Culori cu Bratz este unul dintre cele mai bune jocuri de Bratz puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Combina Culori cu Bratz, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Combina Culori cu Bratz
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Bratz

Saruta în Dormitor JUCA ►

Saruta în Dormitor

6
6 din 10 - 13134 voturi
Jucat
158366
ori

În acest joc, o papusa Bratz a invitat prietenul ei şi ea este de gând să facă în dormitorul ei. Încercaţi că prietenul tău cel mai bun nu vezi că ai venit acasă. Pentru aceasta, faceţi clic pe un membru al cuplului la papusa Bratz şi prietenul ei se saruta.

Pregătiţi-vă Bratz JUCA ►

Pregătiţi-vă Bratz

4
4 din 10 - 3548 voturi
Jucat
45708
ori

Alege stilul Bratz pe care doriți să dea. În primul rând, va trebui să ia sampon, se spală și se usucă părul. Faceți clic pe tab-uri pentru a da stilul tau Bratz super-spectaculos. Alege coafura, culoarea și dungi. Are machiaj si unghiile? apoi se adaugă unele accesorii pentru organism pentru ultimele retușuri. Când vă place și cred că sunt perfecte, faceți clic pe butonul de sosire pentru a vedea creatia ta! Dacă ...

Stilist pentru modelele JUCA ►

Stilist pentru modelele

5
5 din 10 - 4006 voturi
Jucat
39702
ori

Tu ești designer de păpuși Bratz. Căutare, se amestecă și se potrivesc de moda populare cele mai actuale și stiluri pentru ei. Creați-vă propria revista Bratz! Alege o papusa Bratz pentru a juca și de a alege pentru pantaloni, jachete, toate ultima moda. Odată ce ați terminat îmbrăcat hainele tale preferate, generează coperta propria revista, faceți clic pe \"GO» și a vedea rezultatul. Vă că vă petre ...