Jocuri Online

Gheaţă Skating cu Bratz

Joc de Bratz

Gheaţă Skating cu Bratz

Gheaţă Skating cu Bratz Evaluare: 5/10

Joc Gheaţă Skating cu Bratz

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Gata pentru a patina ca o stea? Alege muzica, crea rutină și de a fi urmatorul campion patinaj Bratz! Alege muzica, pentru a face o performanță bună, ai nevoie de o muzică mare, faceți clic pe muzica Bratz pe care doriți să skate și apăsați continua. Creați rutina, faceți clic pe butoanele înainte și înapoi și a vedea exercitiile pe care le puteți selecta. Atunci când alegeți combinație vă place cel mai bun, drag and drop în fiecare dintre cutii goale, și include toate exercițiu și a trece la următorul ecran veți vedea întregul an în competiție, în fața judecătorilor tine scorul. Noroc!

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 37286 de ori online. Clasament 473 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 3518 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 37286 ori
Gheaţă Skating cu Bratz

Bratz sunt o colecție de păpuși, care sunt foarte celebru în rândul fetelor, au o serie de valori, cum ar fi moda si sport. In acest joc avem o papusa Bratz este un patinator și ești antrenorul său. Un atlet păpușă care practică patinaj, că toate Bratz fel ca sport și de a face foarte bine. Acum te joci cu ea și au judecătorii concurs da note maxime. Selectați fiecare dintre exercițiile va face în competiție și de a face că acțiunea este favorita publicului și judecători.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Gheaţă Skating cu Bratz pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Bratz numit Gheaţă Skating cu Bratz. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Gheaţă Skating cu Bratz , şi este legată de Bratz. Noul nostru joc Gheaţă Skating cu Bratz este unul dintre cele mai bune jocuri de Bratz puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Gheaţă Skating cu Bratz, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Gheaţă Skating cu Bratz
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Bratz

Saruta în Dormitor JUCA ►

Saruta în Dormitor

6
6 din 10 - 13134 voturi
Jucat
158366
ori

În acest joc, o papusa Bratz a invitat prietenul ei şi ea este de gând să facă în dormitorul ei. Încercaţi că prietenul tău cel mai bun nu vezi că ai venit acasă. Pentru aceasta, faceţi clic pe un membru al cuplului la papusa Bratz şi prietenul ei se saruta.

Pregătiţi-vă Bratz JUCA ►

Pregătiţi-vă Bratz

4
4 din 10 - 3548 voturi
Jucat
45708
ori

Alege stilul Bratz pe care doriți să dea. În primul rând, va trebui să ia sampon, se spală și se usucă părul. Faceți clic pe tab-uri pentru a da stilul tau Bratz super-spectaculos. Alege coafura, culoarea și dungi. Are machiaj si unghiile? apoi se adaugă unele accesorii pentru organism pentru ultimele retușuri. Când vă place și cred că sunt perfecte, faceți clic pe butonul de sosire pentru a vedea creatia ta! Dacă ...

Stilist pentru modelele JUCA ►

Stilist pentru modelele

5
5 din 10 - 4006 voturi
Jucat
39702
ori

Tu ești designer de păpuși Bratz. Căutare, se amestecă și se potrivesc de moda populare cele mai actuale și stiluri pentru ei. Creați-vă propria revista Bratz! Alege o papusa Bratz pentru a juca și de a alege pentru pantaloni, jachete, toate ultima moda. Odată ce ați terminat îmbrăcat hainele tale preferate, generează coperta propria revista, faceți clic pe \"GO» și a vedea rezultatul. Vă că vă petre ...