Jocuri Online

Pregătiţi-vă Bratz

Joc de Bratz

Pregătiţi-vă Bratz

Pregătiţi-vă Bratz Evaluare: 4/10

Joc Pregătiţi-vă Bratz

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Alege stilul Bratz pe care doriți să dea. În primul rând, va trebui să ia sampon, se spală și se usucă părul. Faceți clic pe tab-uri pentru a da stilul tau Bratz super-spectaculos. Alege coafura, culoarea și dungi. Are machiaj si unghiile? apoi se adaugă unele accesorii pentru organism pentru ultimele retușuri. Când vă place și cred că sunt perfecte, faceți clic pe butonul de sosire pentru a vedea creatia ta! Dacă doriți să schimbați ceva, click pe reset. Puteți face o copie de Bratz dumneavoastră de imprimantă.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 45700 de ori online. Clasament 365 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 4.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Evaluare bazat pe 3548 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 45700 ori
Pregătiţi-vă Bratz

Joaca pune păpușile Bratz de moda au patru cele mai renumite, asa ca alege dumneavoastră preferat și de a face o fata frumoasa. În primul rând vă alegeți încheietura mâinii și apoi trece la hair styling, se spală părul cu șampon în primul rând, de apă duș și apoi uscați-l. De acolo ne-am dus la forma si culoare. Putem pune machiaj pe ochi, fata si buzele. Toate un set complet de machiaj pe o parte pentru a purta machiaj care foarte bine. Aveți mai multe opțiuni, posibilitățile sunt multe, așa că va fi capabil să joace toate orele pe care doriți și ieșirile în cele din urmă rezultatul de pe hârtie în imprimantă pentru ca un model de au.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Pregătiţi-vă Bratz pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Bratz numit Pregătiţi-vă Bratz. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Pregătiţi-vă Bratz , şi este legată de Bratz. Noul nostru joc Pregătiţi-vă Bratz este unul dintre cele mai bune jocuri de Bratz puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Pregătiţi-vă Bratz, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Pregătiţi-vă Bratz
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Bratz

Saruta în Dormitor JUCA ►

Saruta în Dormitor

6
6 din 10 - 13134 voturi
Jucat
158349
ori

În acest joc, o papusa Bratz a invitat prietenul ei şi ea este de gând să facă în dormitorul ei. Încercaţi că prietenul tău cel mai bun nu vezi că ai venit acasă. Pentru aceasta, faceţi clic pe un membru al cuplului la papusa Bratz şi prietenul ei se saruta.

Stilist pentru modelele JUCA ►

Stilist pentru modelele

5
5 din 10 - 4006 voturi
Jucat
39688
ori

Tu ești designer de păpuși Bratz. Căutare, se amestecă și se potrivesc de moda populare cele mai actuale și stiluri pentru ei. Creați-vă propria revista Bratz! Alege o papusa Bratz pentru a juca și de a alege pentru pantaloni, jachete, toate ultima moda. Odată ce ați terminat îmbrăcat hainele tale preferate, generează coperta propria revista, faceți clic pe \"GO» și a vedea rezultatul. Vă că vă petre ...

pansament o papusa Bratz de moda JUCA ►

Pansament o papusa Bratz de moda

3
3 din 10 - 2666 voturi
Jucat
38950
ori

În acest joc va trebui să alegi una dintre cele trei păpuși Bratz disponibile cu mouse-ul sa se imbrace la moda, cu toate hainele din interiorul pachetelor de Craciun. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe pachetele de cadouri pe partea, cu mouse-ul, sunteți pe partea dreaptă a mâinii și a merge cu purtarea de haine ce apar, făcând clic cu mouse-ul este pus pe modelul. Va trebui să facă un set care este original și colorist pentru fie ...