Jocuri Online

accesorii de păpuși Bratz

Joc de Bratz

accesorii de păpuși Bratz

Accesorii de păpuși Bratz Evaluare: 5/10

Joc accesorii de păpuși Bratz

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Folosind mouse-ul, trebuie să te îmbraci papusa aveți ca un model de la dreapta a ecranului, glisați peruca si cizme pentru a se potrivi culorile. În primul rând faceți clic pe păr și cizme, prin mutarea mouse-ul pentru ai purta de papusa corp. Este o activitate simpla care vedea imediat rezultatul așa cum este. Peruci avea trei culori verde, roșu și violet și cizme de aceeași culoare. Va trebui să facă combinații de culori, deși puteți amesteca culorile sau pune la fel și în cizme și peruca.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 16723 de ori online. Clasament 1235 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 508 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 16723 ori
accesorii de păpuși Bratz

Joc de păpuși Bratz. Păpuși Mattel, numit Dana, Sasha și Phoebe. În acest joc de moda va trebui sa se imbrace papusa în cizme și o perucă. Aveți trei culori de peruci pentru a alege de culoare roșie, verde sau violet. Au cizme mari de aceleași trei culori. Puteți pune haine papusa de a face aceeași culoare sau diferite combinatii de culori. Redare pentru a învăța să-și coordoneze culori la modă. Cu posibilități limitate de a juca, dar distractiv pentru modei.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit accesorii de păpuși Bratz pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Bratz numit accesorii de păpuși Bratz. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit accesorii de păpuși Bratz , şi este legată de Bratz. Noul nostru joc accesorii de păpuși Bratz este unul dintre cele mai bune jocuri de Bratz puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit accesorii de păpuși Bratz, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

accesorii de păpuși Bratz
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Bratz

Saruta în Dormitor JUCA ►

Saruta în Dormitor

6
6 din 10 - 13134 voturi
Jucat
158349
ori

În acest joc, o papusa Bratz a invitat prietenul ei şi ea este de gând să facă în dormitorul ei. Încercaţi că prietenul tău cel mai bun nu vezi că ai venit acasă. Pentru aceasta, faceţi clic pe un membru al cuplului la papusa Bratz şi prietenul ei se saruta.

Pregătiţi-vă Bratz JUCA ►

Pregătiţi-vă Bratz

4
4 din 10 - 3548 voturi
Jucat
45700
ori

Alege stilul Bratz pe care doriți să dea. În primul rând, va trebui să ia sampon, se spală și se usucă părul. Faceți clic pe tab-uri pentru a da stilul tau Bratz super-spectaculos. Alege coafura, culoarea și dungi. Are machiaj si unghiile? apoi se adaugă unele accesorii pentru organism pentru ultimele retușuri. Când vă place și cred că sunt perfecte, faceți clic pe butonul de sosire pentru a vedea creatia ta! Dacă ...

Stilist pentru modelele JUCA ►

Stilist pentru modelele

5
5 din 10 - 4006 voturi
Jucat
39688
ori

Tu ești designer de păpuși Bratz. Căutare, se amestecă și se potrivesc de moda populare cele mai actuale și stiluri pentru ei. Creați-vă propria revista Bratz! Alege o papusa Bratz pentru a juca și de a alege pentru pantaloni, jachete, toate ultima moda. Odată ce ați terminat îmbrăcat hainele tale preferate, generează coperta propria revista, faceți clic pe \"GO» și a vedea rezultatul. Vă că vă petre ...