Jocuri Online

Cum sa te imbraci Bratz?

Joc de Bratz

Cum sa te imbraci Bratz?

Cum sa te imbraci Bratz? Evaluare: 5/10

Joc Cum sa te imbraci Bratz?

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Știi cum să se îmbrace Bratz? Dacă vă plac aceste păpuși distractiv recunoaște garderoba ta imediat. Deci, ne propunem un joc în care trebuie să vă amintiți că poartă o Bratz și când ajungi la dormitor pentru a găsi toate accesoriile si hainele pe care le purta. Personajele din Bratz sunt icoane de moda care au făcut imaginea lor și stilul de rochie celebru și imitat de către toate fetele. Dacă vă place moda trebuie sa ai o memorie bună să-și amintească de îmbrăcăminte purtate de cineva cu nimic pentru a vedea, astfel încât pentru a vedea dacă veți găsi toate costumele.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 22006 de ori online. Clasament 854 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 1386 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 22006 ori
Cum sa te imbraci Bratz?

Păpuși Bratz sunt Yasmin, Jade, Cloe, Sasha, Burdine, Kirstee, Kaycee, Cameron, Dylan, Eitan, Dana și Fianna. Acestea sunt icoane de moda, purtand un costum foarte tineresc si informal proprie care a fost copiat de milioane de femei din intreaga lume. În acest joc trebuie să vă amintiți toate elementele de costum de unul din Bratz pe care o alegeți, o vei vedea cu hainele pe ea și atunci când toate hainele tale sunt distribuite prin dormitorul tau, va trebui să găsească-le pe toate și a pus le înapoi și apoi a vedea dacă ați făcut este același care a condus la început. Ai o memorie bună pentru haine? Alegeți din dormitorul tau toate hainele pentru a lovi cu cele corecte.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Cum sa te imbraci Bratz? pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Bratz numit Cum sa te imbraci Bratz?. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Cum sa te imbraci Bratz? , şi este legată de Bratz. Noul nostru joc Cum sa te imbraci Bratz? este unul dintre cele mai bune jocuri de Bratz puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Cum sa te imbraci Bratz?, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Cum sa te imbraci Bratz?
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Bratz

Saruta în Dormitor JUCA ►

Saruta în Dormitor

6
6 din 10 - 13134 voturi
Jucat
158168
ori

În acest joc, o papusa Bratz a invitat prietenul ei şi ea este de gând să facă în dormitorul ei. Încercaţi că prietenul tău cel mai bun nu vezi că ai venit acasă. Pentru aceasta, faceţi clic pe un membru al cuplului la papusa Bratz şi prietenul ei se saruta.

Pregătiţi-vă Bratz JUCA ►

Pregătiţi-vă Bratz

4
4 din 10 - 3548 voturi
Jucat
45526
ori

Alege stilul Bratz pe care doriți să dea. În primul rând, va trebui să ia sampon, se spală și se usucă părul. Faceți clic pe tab-uri pentru a da stilul tau Bratz super-spectaculos. Alege coafura, culoarea și dungi. Are machiaj si unghiile? apoi se adaugă unele accesorii pentru organism pentru ultimele retușuri. Când vă place și cred că sunt perfecte, faceți clic pe butonul de sosire pentru a vedea creatia ta! Dacă ...

Stilist pentru modelele JUCA ►

Stilist pentru modelele

5
5 din 10 - 4006 voturi
Jucat
39529
ori

Tu ești designer de păpuși Bratz. Căutare, se amestecă și se potrivesc de moda populare cele mai actuale și stiluri pentru ei. Creați-vă propria revista Bratz! Alege o papusa Bratz pentru a juca și de a alege pentru pantaloni, jachete, toate ultima moda. Odată ce ați terminat îmbrăcat hainele tale preferate, generează coperta propria revista, faceți clic pe \"GO» și a vedea rezultatul. Vă că vă petre ...