Jocuri Online

Machiaj pentru papusi Bratz

Joc de Bratz

Machiaj pentru papusi Bratz

Machiaj pentru papusi Bratz Evaluare: 5/10

Joc Machiaj pentru papusi Bratz

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Păpușile Bratz se purta o mulțime de machiaj, ele sunt fete foarte moderne, care doresc sa arate cool, ajuta fata de a purta un original, make-up și bijuterii. Avem o fata de o papusa Bratz, care trebuie să adăugați machiaj si bratari si coliere. În scopul de a finaliza fiecare element, ceea ce face cu mișcarea mouse-ului. Un joc simplu de modă în care culoarea mea pictură pielea, ochii, buzele, iar apoi completați setul cu toate bijuteriile pe care doriți. Ești o cutie de bijuterii cu bratari, coliere sau cercei. O fată modernă care vrea să fie frumos.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 9693 de ori online. Clasament 2275 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 192 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 9693 ori
Machiaj pentru papusi Bratz

Păpuși Bratz joc care place machiaj, o fată care te face să modeleze și pe care trebuie să se aplice tuturor machiaj pe care doriți. Trebuie să te duci pictura fiecare element al feței, cum ar fi pielea, ochii sau buzele. Apoi, aveți toate accesoriile pentru a imbraca fata, cum ar fi bijuterii. Este o activitate pentru cei care iubesc lumea modei și de detaliu. În moda, detaliile sunt cele mai importante și acest joc este responsabil pentru menționat faptul că.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Machiaj pentru papusi Bratz pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Bratz numit Machiaj pentru papusi Bratz. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Machiaj pentru papusi Bratz , şi este legată de Bratz. Noul nostru joc Machiaj pentru papusi Bratz este unul dintre cele mai bune jocuri de Bratz puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Machiaj pentru papusi Bratz, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Machiaj pentru papusi Bratz
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Bratz

Saruta în Dormitor JUCA ►

Saruta în Dormitor

6
6 din 10 - 13134 voturi
Jucat
158349
ori

În acest joc, o papusa Bratz a invitat prietenul ei şi ea este de gând să facă în dormitorul ei. Încercaţi că prietenul tău cel mai bun nu vezi că ai venit acasă. Pentru aceasta, faceţi clic pe un membru al cuplului la papusa Bratz şi prietenul ei se saruta.

Pregătiţi-vă Bratz JUCA ►

Pregătiţi-vă Bratz

4
4 din 10 - 3548 voturi
Jucat
45700
ori

Alege stilul Bratz pe care doriți să dea. În primul rând, va trebui să ia sampon, se spală și se usucă părul. Faceți clic pe tab-uri pentru a da stilul tau Bratz super-spectaculos. Alege coafura, culoarea și dungi. Are machiaj si unghiile? apoi se adaugă unele accesorii pentru organism pentru ultimele retușuri. Când vă place și cred că sunt perfecte, faceți clic pe butonul de sosire pentru a vedea creatia ta! Dacă ...

Stilist pentru modelele JUCA ►

Stilist pentru modelele

5
5 din 10 - 4006 voturi
Jucat
39688
ori

Tu ești designer de păpuși Bratz. Căutare, se amestecă și se potrivesc de moda populare cele mai actuale și stiluri pentru ei. Creați-vă propria revista Bratz! Alege o papusa Bratz pentru a juca și de a alege pentru pantaloni, jachete, toate ultima moda. Odată ce ați terminat îmbrăcat hainele tale preferate, generează coperta propria revista, faceți clic pe \"GO» și a vedea rezultatul. Vă că vă petre ...