Jocuri Online

Păpuşi Bratz casa lui

Joc de Bratz

Păpuşi Bratz casa lui

Păpuşi Bratz casa lui Evaluare: 5/10

Joc Păpuşi Bratz casa lui

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Păpuşi Bratz au cumpărat un apartament şi care trebuie să le decora. Vrei sa le ajuta? Va trebui să faceţi clic pe un obiect, cu şoarece şi vă deplasaţi în locul pe care credeţi că indicat prin mutarea şoarece.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 11891 de ori online. Clasament 1396 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 1054 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 11891 ori
Păpuşi Bratz casa lui

Jucarii pentru fete, Dana, Sasha, Fianna,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Păpuşi Bratz casa lui pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Bratz numit Păpuşi Bratz casa lui. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Păpuşi Bratz casa lui , şi este legată de Bratz. Noul nostru joc Păpuşi Bratz casa lui este unul dintre cele mai bune jocuri de Bratz puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Păpuşi Bratz casa lui, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Păpuşi Bratz casa lui
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Bratz

Saruta în Dormitor JUCA ►

Saruta în Dormitor

6
6 din 10 - 13130 voturi
Jucat
155654
ori

În acest joc, o papusa Bratz a invitat prietenul ei şi ea este de gând să facă în dormitorul ei. Încercaţi că prietenul tău cel mai bun nu vezi că ai venit acasă. Pentru aceasta, faceţi clic pe un membru al cuplului la papusa Bratz şi prietenul ei se saruta.

Pregătiţi-vă Bratz JUCA ►

Pregătiţi-vă Bratz

4
4 din 10 - 3546 voturi
Jucat
42998
ori

Alege stilul Bratz pe care doriți să dea. În primul rând, va trebui să ia sampon, se spală și se usucă părul. Faceți clic pe tab-uri pentru a da stilul tau Bratz super-spectaculos. Alege coafura, culoarea și dungi. Are machiaj si unghiile? apoi se adaugă unele accesorii pentru organism pentru ultimele retușuri. Când vă place și cred că sunt perfecte, faceți clic pe butonul de sosire pentru a vedea creatia ta! Dacă ...

Stilist pentru modelele JUCA ►

Stilist pentru modelele

5
5 din 10 - 4006 voturi
Jucat
37224
ori

Tu ești designer de păpuși Bratz. Căutare, se amestecă și se potrivesc de moda populare cele mai actuale și stiluri pentru ei. Creați-vă propria revista Bratz! Alege o papusa Bratz pentru a juca și de a alege pentru pantaloni, jachete, toate ultima moda. Odată ce ați terminat îmbrăcat hainele tale preferate, generează coperta propria revista, faceți clic pe \"GO» și a vedea rezultatul. Vă că vă petre ...