Jocuri Online

îmbrăcăminte pentru o papusa Bratz zână

Joc de Bratz

îmbrăcăminte pentru o papusa Bratz zână

îmbrăcăminte pentru o papusa Bratz zână Evaluare: 6/10

Joc îmbrăcăminte pentru o papusa Bratz zână

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Trebuie să te îmbraci unul dintre păpuși Bratz, cum ar fi o zână într-o pădure, cu hainele și aripi pe spate. Pentru a face acest lucru trebuie să faceți clic cu mouse-ul haina vrei să poarte încheietura mâinii și pentru a muta corpul păpușii. Vom vedea pe fata ca un zane magice care trăiesc în pădure și au nevoie de haine noi. Au toate hainele pe care le putea avea nevoie acolo, și scurte și pantaloni lungi. Există fuste, bluze, tricouri și pantofi. De asemenea, peruci cu diferite coafuri si culori. În final aripi colorate în spate.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 10564 de ori online. Clasament 2123 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 208 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 10564 ori
îmbrăcăminte pentru o papusa Bratz zână

Joc in care trebuie sa imbraci o papusa Bratz, care arata ca o zână. Ea a subliniat urechile și ochii oblici. Aveți toate elementele de care aveți nevoie pentru a compune un dulap. Există pantaloni, camasi, bluze, fuste, pantofi, genți de mână și toate accesoriile de moda pe care doriți. Avea aripi de culori pe care le puteți pune în spatele ei. Există bijuterii ca bratari, coliere, broșe și alte lucruri care iti plac pentru a pune fata destul. Haine colorate pentru un personaj care este un pic magic.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit îmbrăcăminte pentru o papusa Bratz zână pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Bratz numit îmbrăcăminte pentru o papusa Bratz zână. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit îmbrăcăminte pentru o papusa Bratz zână , şi este legată de Bratz. Noul nostru joc îmbrăcăminte pentru o papusa Bratz zână este unul dintre cele mai bune jocuri de Bratz puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit îmbrăcăminte pentru o papusa Bratz zână, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

îmbrăcăminte pentru o papusa Bratz zână
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Bratz

Saruta în Dormitor JUCA ►

Saruta în Dormitor

6
6 din 10 - 13134 voturi
Jucat
158168
ori

În acest joc, o papusa Bratz a invitat prietenul ei şi ea este de gând să facă în dormitorul ei. Încercaţi că prietenul tău cel mai bun nu vezi că ai venit acasă. Pentru aceasta, faceţi clic pe un membru al cuplului la papusa Bratz şi prietenul ei se saruta.

Pregătiţi-vă Bratz JUCA ►

Pregătiţi-vă Bratz

4
4 din 10 - 3548 voturi
Jucat
45526
ori

Alege stilul Bratz pe care doriți să dea. În primul rând, va trebui să ia sampon, se spală și se usucă părul. Faceți clic pe tab-uri pentru a da stilul tau Bratz super-spectaculos. Alege coafura, culoarea și dungi. Are machiaj si unghiile? apoi se adaugă unele accesorii pentru organism pentru ultimele retușuri. Când vă place și cred că sunt perfecte, faceți clic pe butonul de sosire pentru a vedea creatia ta! Dacă ...

Stilist pentru modelele JUCA ►

Stilist pentru modelele

5
5 din 10 - 4006 voturi
Jucat
39529
ori

Tu ești designer de păpuși Bratz. Căutare, se amestecă și se potrivesc de moda populare cele mai actuale și stiluri pentru ei. Creați-vă propria revista Bratz! Alege o papusa Bratz pentru a juca și de a alege pentru pantaloni, jachete, toate ultima moda. Odată ce ați terminat îmbrăcat hainele tale preferate, generează coperta propria revista, faceți clic pe \"GO» și a vedea rezultatul. Vă că vă petre ...