Jocuri Online

pansament o papusa Bratz de moda

Joc de Bratz

pansament o papusa Bratz de moda

Pansament o papusa Bratz de moda Evaluare: 3/10

Joc pansament o papusa Bratz de moda

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc va trebui să alegi una dintre cele trei păpuși Bratz disponibile cu mouse-ul sa se imbrace la moda, cu toate hainele din interiorul pachetelor de Craciun. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe pachetele de cadouri pe partea, cu mouse-ul, sunteți pe partea dreaptă a mâinii și a merge cu purtarea de haine ce apar, făcând clic cu mouse-ul este pus pe modelul. Va trebui să facă un set care este original și colorist pentru fiecare dintre modelele. Puteți repeta jocul de câte ori doriți pentru a face diferite creații.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 38948 de ori online. Clasament 456 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 3.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Evaluare bazat pe 2666 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 38948 ori
pansament o papusa Bratz de moda

Jucării joc flash în care trebuie să te îmbraci păpuși de moda. Joc video de Bratz păpuși cu Luna, Yuki, Suzie ca cele mai renumite păpuși. O activitate la modă, în care trebuie să alegeți din toate hainele și accesoriile de moda pentru modelul. Trebuie să începeți jocul prin alegerea unuia dintre cele trei fete pentru a fi modelul dumneavoastră. Trebuie să te duci deschiderea urnelor de pe partea dreaptă conțin diferite tipuri de haine.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit pansament o papusa Bratz de moda pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Bratz numit pansament o papusa Bratz de moda. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit pansament o papusa Bratz de moda , şi este legată de Bratz. Noul nostru joc pansament o papusa Bratz de moda este unul dintre cele mai bune jocuri de Bratz puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit pansament o papusa Bratz de moda, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

pansament o papusa Bratz de moda
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Bratz

Saruta în Dormitor JUCA ►

Saruta în Dormitor

6
6 din 10 - 13134 voturi
Jucat
158347
ori

În acest joc, o papusa Bratz a invitat prietenul ei şi ea este de gând să facă în dormitorul ei. Încercaţi că prietenul tău cel mai bun nu vezi că ai venit acasă. Pentru aceasta, faceţi clic pe un membru al cuplului la papusa Bratz şi prietenul ei se saruta.

Pregătiţi-vă Bratz JUCA ►

Pregătiţi-vă Bratz

4
4 din 10 - 3548 voturi
Jucat
45699
ori

Alege stilul Bratz pe care doriți să dea. În primul rând, va trebui să ia sampon, se spală și se usucă părul. Faceți clic pe tab-uri pentru a da stilul tau Bratz super-spectaculos. Alege coafura, culoarea și dungi. Are machiaj si unghiile? apoi se adaugă unele accesorii pentru organism pentru ultimele retușuri. Când vă place și cred că sunt perfecte, faceți clic pe butonul de sosire pentru a vedea creatia ta! Dacă ...

Stilist pentru modelele JUCA ►

Stilist pentru modelele

5
5 din 10 - 4006 voturi
Jucat
39687
ori

Tu ești designer de păpuși Bratz. Căutare, se amestecă și se potrivesc de moda populare cele mai actuale și stiluri pentru ei. Creați-vă propria revista Bratz! Alege o papusa Bratz pentru a juca și de a alege pentru pantaloni, jachete, toate ultima moda. Odată ce ați terminat îmbrăcat hainele tale preferate, generează coperta propria revista, faceți clic pe \"GO» și a vedea rezultatul. Vă că vă petre ...