Jocuri Online

Bratz Sunt Perfecte Pentru Crăciun

Joc de Bratz

Bratz Sunt Perfecte Pentru Crăciun

Bratz Sunt Perfecte Pentru Crăciun Evaluare: 6/10

Joc Bratz Sunt Perfecte Pentru Crăciun

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc trebuie să te îmbraci păpușile Bratz care merg cel mai bine cu Crăciun, folosind mouse-ul. Există un dulap mare plin de sute de articole de îmbrăcăminte. Trebuie să alegeți haine care va transporta păpuși cele mai moderne. Trebuie să vezi că hainele care se combină cu. Dacă sunteți un iubitor de moda sigur că vă place acest joc. Au partea de sus a ecranului, care a declarat unele icoane, cum ar fi tipul de îmbrăcăminte pe care le puteți alege. Trebuie să se meargă pentru a merge modernă combină în această iarnă și de Crăciun.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 21161 de ori online. Clasament 899 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 596 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 21161 ori
Bratz Sunt Perfecte Pentru Crăciun

Bratz se bucură de Crăciun și care doresc să poarte haine de Moș Crăciun. Folosi mouse-ul pentru a selecta hainele care iti plac și glisați-le trupurile lor. Joc de moda. Jucătorii trebuie să iasă în această iarnă și trebuie să te îmbraci în modul cel mai modern. Trebuie să alegeți haine pentru jucători. Acestea sunt cele mai faimoase și moderne păpuși. Există mii de posibile combinații de haine. Găsi haine care combină atât mai mult că rezultatul este o formă de rochie modern și elegant. Naviga pe haine pentru toate articole de îmbrăcăminte sunt de aceleași culori. Fetele noastre purta modern și elegant.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Bratz Sunt Perfecte Pentru Crăciun pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Bratz numit Bratz Sunt Perfecte Pentru Crăciun. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Bratz Sunt Perfecte Pentru Crăciun , şi este legată de Bratz. Noul nostru joc Bratz Sunt Perfecte Pentru Crăciun este unul dintre cele mai bune jocuri de Bratz puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Bratz Sunt Perfecte Pentru Crăciun, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Bratz Sunt Perfecte Pentru Crăciun
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Bratz

Saruta în Dormitor JUCA ►

Saruta în Dormitor

6
6 din 10 - 13134 voturi
Jucat
158366
ori

În acest joc, o papusa Bratz a invitat prietenul ei şi ea este de gând să facă în dormitorul ei. Încercaţi că prietenul tău cel mai bun nu vezi că ai venit acasă. Pentru aceasta, faceţi clic pe un membru al cuplului la papusa Bratz şi prietenul ei se saruta.

Pregătiţi-vă Bratz JUCA ►

Pregătiţi-vă Bratz

4
4 din 10 - 3548 voturi
Jucat
45708
ori

Alege stilul Bratz pe care doriți să dea. În primul rând, va trebui să ia sampon, se spală și se usucă părul. Faceți clic pe tab-uri pentru a da stilul tau Bratz super-spectaculos. Alege coafura, culoarea și dungi. Are machiaj si unghiile? apoi se adaugă unele accesorii pentru organism pentru ultimele retușuri. Când vă place și cred că sunt perfecte, faceți clic pe butonul de sosire pentru a vedea creatia ta! Dacă ...

Stilist pentru modelele JUCA ►

Stilist pentru modelele

5
5 din 10 - 4006 voturi
Jucat
39702
ori

Tu ești designer de păpuși Bratz. Căutare, se amestecă și se potrivesc de moda populare cele mai actuale și stiluri pentru ei. Creați-vă propria revista Bratz! Alege o papusa Bratz pentru a juca și de a alege pentru pantaloni, jachete, toate ultima moda. Odată ce ați terminat îmbrăcat hainele tale preferate, generează coperta propria revista, faceți clic pe \"GO» și a vedea rezultatul. Vă că vă petre ...