Jocuri Online

Scoala de Conducere Camion

Joc de camioane

Scoala de conducere camion

Scoala de Conducere Camion Evaluare: 6/10

Joc scoala de conducere camion

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc gratuit pe linie, trebuie să demonstreze abilitățile dumneavoastră de trecerea examenelor de conducere 10. Dacă aveți ceea ce este nevoie, veți primi un permis de conducere camion mare a lui. Treci peste fiecare sageata verde pentru a trece un test. Conuri provoca daune, iar dacă bara de daune se umple, nu reușesc. Utilizați tasta săgeată sus pentru a accelera și tastele stânga și dreapta pentru a conduce.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 11959 de ori online. Clasament 1681 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 204 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 11959 ori
Scoala de Conducere Camion

Tu trebuie să demonstreze abilitățile dumneavoastră 18 rotar camioane de conducere. Dacă aveți ceea ce este nevoie, veți primi licența dumneavoastră de a conduce camioane mari. Cross toate săgețile verzi, fără a provoca pagube prea mult la camion.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Scoala de Conducere Camion pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Camioane numit Scoala de Conducere Camion. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Scoala de Conducere Camion , şi este legată de Camioane. Noul nostru joc Scoala de Conducere Camion este unul dintre cele mai bune jocuri de Camioane puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Scoala de Conducere Camion, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Scoala de Conducere Camion
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de camioane

Cei mai Puternici Camion JUCA ►

Cei mai puternici camion

5
5 din 10 - 188464 voturi
Jucat
1138365
ori

de conducere din lume mai puternic camion pana la linia de sosire în acest joc 3D cu realiste fizica. Utilizarea de putere, de precizie şi de echilibru pentru a vă livreze marfă pe teren curs. Instrucţiuni: aveţi de a conduce inteligent şi în condiţii de siguranţă, sau veţi pierde preţioase sarcină mai puţin şi să obţină puncte. Control camion cu butoanele de săgeată.

Camion nebun pe autostrada JUCA ►

Camion nebun pe autostrada

6
6 din 10 - 21786 voturi
Jucat
211871
ori

Condu acest camion nebun pe drum la fel de repede ca tine poate! Folosiți săgețile stânga și dreapta pentru a roti sau a muta lateral,săgețile sus și jos pentru a crește sau de a diminua bara de viteza si Space pentru a sari. Va trebui să Dodge toate masinile care nu va da drumul. Daca faci un salt de presă perete și continua să fie difuzate. Trebuie să preia toate masinile. Feriți-vă că nu toate sunt făcute at ...

Puzzle de un camion norvegiană JUCA ►

Puzzle de un camion norvegiană

6
6 din 10 - 28464 voturi
Jucat
164451
ori

În acest joc, veţi găsi un camion norvegiană. Acesta nu este un simplu joc de imagine, pentru că este prea întuneric şi există prea multe părţi egale. Indrazneste sa incerci?