Jocuri Online

Poker Plouă

Joc de carti

Poker plouă

Poker Plouă Evaluare: 7/10

Joc poker plouă

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Poker Plouă este un joc de care se încadrează carduri de joc de blocuri. Aceste blocuri pătrați reprezintă carduri din pachetul de franceză, iar tu trebuie să colecteze cea mai bună mână de poker de cinci carduri să dispară. Pentru a muta blocuri, puteți utiliza adverse tastele săgeată, pentru a roti piesele utilizați săgețile verticale și să coboare piese rapide, folosind bara de spațiu. Trebuie să colecteze cinci blocuri orizontal sau vertical pentru a forma diferite mâini de poker, care apar în lista din dreapta.Mai bine te mână, cel mai mare punctaj va primi. Invata sa joci poker cu acest joc care imbina carduri cu blocuri jocuri cu stil Tetris.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 11592 de ori online. Clasament 1918 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 7.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Evaluare bazat pe 398 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 11592 ori
Poker Plouă

Acest joc online este o versiune joc de Tetris în care aveți de a elimina blocuri de colectare mâini de poker. Cu acest joc puteți învăța cum să joace acest joc de cărți populare de un mod diferit. Când ajungi destul de scor se poate ajunge la nivelul următor, și vor exista unele schimbări și să apară un nou tip de piese. Când treci o etapă, nivelul de dificultate va fi mai mare, așa că trebuie să fie foarte atenți pentru a plasa blocuri în locul cel mai potrivit pentru a crește scorul.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Poker Plouă pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Carti numit Poker Plouă. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Poker Plouă , şi este legată de Carti. Noul nostru joc Poker Plouă este unul dintre cele mai bune jocuri de Carti puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Poker Plouă, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Poker Plouă
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de carti

Carduri de ONU on-line JUCA ►

Carduri de onu on-line

6
6 din 10 - 191644 voturi
Jucat
1682512
ori

Clasicul joc de cărți UNO pentru a juca on-line. Vei juca împotriva altor trei jucători, în acest caz, computerul face toate cele trei personaje. Este jucat cu mouse-ul și Scopul jocului este în criză de cărți de primul. Veți câștiga puncte. Jocul vine de la Jocuri Disney.co.uk. Trebuie să pui cărțile sunt de aceeași culoare sau același număr care apare deasupra gramada de scrisori. O multime de carduri speciale, cum ...

Golf Solitaire JUCA ►

Golf solitaire

4
4 din 10 - 3434 voturi
Jucat
43544
ori

Muta toate cartile care sunt răspândite pe ecran pentru pachetul de cărți. Aveți posibilitatea să mutați doar o carte, care este mai mare sau mai mică decât cartea de deasupra din gramada pe punctul de dreapta. Puteți adăuga, de asemenea, o scrisoare a lovit ușor punte. Vezi carduri de desen și să le utilizeze pentru a merge eliminarea altor carduri de pe masă. Scopul este de a curăța tot tabelul de carduri, care sunt l ...

Solitaire Joc cu Lacune JUCA ►

Solitaire joc cu lacune

6
6 din 10 - 2770 voturi
Jucat
38156
ori

Aranjare cardurilor de carduri, astfel încât, în fiecare rând merge de la 2 la K şi sunt de acelaşi costum. În cazul în care există un decalaj de la dreptul de un card, puteţi trece de carte, care este de acelaşi costum şi cu un punct mai mare. Când diferenţa este de la stânga poziţie, puteţi trece la a 2-o. Când nu mai poate muta, apăsaţi butonul pentru a se codi târşâi de carduri, care nu sunt în ordine.