Jocuri Online

Carduri de ONU on-line

Joc de carti

Carduri de onu on-line

Carduri de ONU on-line Evaluare: 6/10

Joc carduri de onu on-line

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Clasicul joc de cărți UNO pentru a juca on-line. Vei juca împotriva altor trei jucători, în acest caz, computerul face toate cele trei personaje. Este jucat cu mouse-ul și Scopul jocului este în criză de cărți de primul. Veți câștiga puncte. Jocul vine de la Jocuri Disney.co.uk. Trebuie să pui cărțile sunt de aceeași culoare sau același număr care apare deasupra gramada de scrisori. O multime de carduri speciale, cum ar fi joker care vă permite să vă pune orice carte, săriți schimbare sau schimba direcția de joc. Va place sa se ​​joace cu cărțile.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 1682512 de ori online. Clasament 2 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 191644 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 1682512 ori
Carduri de ONU on-line

Joaca UNO on-line. Carte de joc în cazul în care va trebui să părăsească toate cărțile pe masă. Obiectivul este de a fi primul care să renunțe la toate cărțile pe masă. Trebuie sa te uiti la cardul de sus, pentru a vedea ce culoare și număr, pe care va trebui să renunțe la una de aceeași culoare sau același număr ca și asta. Există unele care fac lucruri speciale, cum ar fi de penalizare, direcție schimbare sau de joc salt jucători. Foarte distractiv și de dependență, vine aceasta versiune a jocului clasic bord, dar cu personajele Disney. Vă că vă petrece un pic bun de distracție.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Carduri de ONU on-line pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Carti numit Carduri de ONU on-line. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Carduri de ONU on-line , şi este legată de Carti. Noul nostru joc Carduri de ONU on-line este unul dintre cele mai bune jocuri de Carti puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Carduri de ONU on-line, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Carduri de ONU on-line
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de carti

Golf Solitaire JUCA ►

Golf solitaire

4
4 din 10 - 3434 voturi
Jucat
43544
ori

Muta toate cartile care sunt răspândite pe ecran pentru pachetul de cărți. Aveți posibilitatea să mutați doar o carte, care este mai mare sau mai mică decât cartea de deasupra din gramada pe punctul de dreapta. Puteți adăuga, de asemenea, o scrisoare a lovit ușor punte. Vezi carduri de desen și să le utilizeze pentru a merge eliminarea altor carduri de pe masă. Scopul este de a curăța tot tabelul de carduri, care sunt l ...

Solitaire Joc cu Lacune JUCA ►

Solitaire joc cu lacune

6
6 din 10 - 2770 voturi
Jucat
38156
ori

Aranjare cardurilor de carduri, astfel încât, în fiecare rând merge de la 2 la K şi sunt de acelaşi costum. În cazul în care există un decalaj de la dreptul de un card, puteţi trece de carte, care este de acelaşi costum şi cu un punct mai mare. Când diferenţa este de la stânga poziţie, puteţi trece la a 2-o. Când nu mai poate muta, apăsaţi butonul pentru a se codi târşâi de carduri, care nu sunt în ordine.

13 este un Câştigător JUCA ►

13 este un câştigător

4
4 din 10 - 1372 voturi
Jucat
26780
ori

Empty domeniul! Combină carduri până când ajunge la 13! Instrucţiuni: 13 obţine cu unul sau două carduri! The Ace este una, Regele este 13, a reginei este de 12, este de 11 de Cavaler şi cu numere de carduri de pe ele corespund cu numarul de valori.