Jocuri Online

Vopsea lei cu culori

Joc de copii

Vopsea lei cu culori

Vopsea lei cu culori Evaluare: 3/10

Joc vopsea lei cu culori

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Set de colorat vopsea un animal sălbatic. În acest joc educativ, puteți picta cu culoarea leul, regele junglei. Alegeți culori cu pensula și faceți clic pe leu pe care doriți ca tonul de colorat, toată zona care urmează să fie pictat de culoare. Instrucțiuni: folosi mouse-ul pentru a colora imaginea cu pensula. Doar să faceți clic pe culoarea și apoi pe leu. Puteți picta cu toate culorile dorite. Poți picta realist, așa cum sunt în realitate și apoi într- un mod creativ, cu toate culorile dorite.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 37345 de ori online. Clasament 487 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 3.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Evaluare bazat pe 2810 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 37345 ori
Vopsea lei cu culori

Leul este regele junglei, animalul care este în partea de sus a piramidei a lanțului alimentar. În acest joc de colorat ai un leu pentru a picta cu toate culorile, pentru a vă exprima creativitatea. Vă puteți folosi imaginația și să încerce să fie realiste și că rezultatul final sa arate ca un lucru real. Au o mare paletă de tonuri de a utiliza. Cu pensula se vopsea paleta și faceți clic pe o zonă a animalului de plin de culoare. Leii sunt un animal preferat de copii, pentru filme și documentare. Să vă bucurați de copiii cu acest joc, care le va permite să își dezvolte capacitatea.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Vopsea lei cu culori pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Copii numit Vopsea lei cu culori. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Vopsea lei cu culori , şi este legată de Copii. Noul nostru joc Vopsea lei cu culori este unul dintre cele mai bune jocuri de Copii puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Vopsea lei cu culori, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Vopsea lei cu culori
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de copii

Face cuvintele cu litere JUCA ►

Face cuvintele cu litere

5
5 din 10 - 16146 voturi
Jucat
117269
ori

Setați combină litere pentru a crea cuvinte. Trebuie să aveți vocabular limba engleză pentru a juca acest joc de limbaj. Aici este o serie de scrisori în pătrate, ca pioni într-un joc. Trebuie să pună aceste cipuri pentru astfel încât să formeze un cuvânt care există. Au un număr de posibilități prezentate în partea din stânga sus. Nu puteți vedea că ai rezolvat și le-ați lăsat. A pus toate literele ...

Shin Chan Maker 2 JUCA ►

Shin chan maker 2

5
5 din 10 - 15000 voturi
Jucat
108709
ori

Acesta este un joc pentru SHIN Chan fani. Dacă ţi-a plăcut prima parte acest test cu mai multe opţiuni pentru personalizare. Folosiţi mouse-ul pentru a face SHIN-Chan caractere.

Modă Mouse JUCA ►

Modă mouse

4
4 din 10 - 5294 voturi
Jucat
81884
ori

În acest joc poți rochie aceste soareci drăguț de Walt Disney, Mickey si Minnie, și, astfel, alege hainele pe care le au de a purta. Distreaza-te cu acest joc de potrivire haine pentru a vedea dacă poate fi la modă! Trebuie să fi completarea garderoba lor. Un costum pentru toată lumea, pantofi, pantaloni, rochii și, desigur, detalii cu privire la machiaj. În plus, puteți personaliza, de asemenea, peisaje cu flori, baloane sau fluturi. Îmbr ...