Jocuri Online

Face cuvintele cu litere

Joc de copii

Face cuvintele cu litere

Face cuvintele cu litere Evaluare: 5/10

Joc face cuvintele cu litere

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Setați combină litere pentru a crea cuvinte. Trebuie să aveți vocabular limba engleză pentru a juca acest joc de limbaj. Aici este o serie de scrisori în pătrate, ca pioni într-un joc. Trebuie să pună aceste cipuri pentru astfel încât să formeze un cuvânt care există. Au un număr de posibilități prezentate în partea din stânga sus. Nu puteți vedea că ai rezolvat și le-ați lăsat. A pus toate literele pentru a forma cuvântul și să dea verificare pentru a vedea dacă ați făcut dreptul de asociere.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 117420 de ori online. Clasament 92 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 16146 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 117420 ori
Face cuvintele cu litere

Joc pentru a practica limba engleză. Această activitate va fi folosit pentru a practica la nivel cu acest limbaj. Trebuie sa folosesti scrisorile pe care le oferim pentru a crea toate cuvinte în limba engleză posibile. A pus toate în ordine și apăsați butonul pentru a verifica combinația. A se vedea dacă ai dreptate și va fi capabil să înceapă să creeze un alt cuvânt posibil. Un joc educativ foarte interesant. Este, de asemenea, foarte distractiv și captivant. Odată ce ați început să se joace cu dicționarul pe care nu va fi capabil de a opri introducerea scrisori unul după altul pentru a crea combinații.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Face cuvintele cu litere pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Copii numit Face cuvintele cu litere. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Face cuvintele cu litere , şi este legată de Copii. Noul nostru joc Face cuvintele cu litere este unul dintre cele mai bune jocuri de Copii puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Face cuvintele cu litere, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Face cuvintele cu litere
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de copii

Shin Chan Maker 2 JUCA ►

Shin chan maker 2

5
5 din 10 - 15000 voturi
Jucat
108872
ori

Acesta este un joc pentru SHIN Chan fani. Dacă ţi-a plăcut prima parte acest test cu mai multe opţiuni pentru personalizare. Folosiţi mouse-ul pentru a face SHIN-Chan caractere.

Modă Mouse JUCA ►

Modă mouse

4
4 din 10 - 5294 voturi
Jucat
82052
ori

În acest joc poți rochie aceste soareci drăguț de Walt Disney, Mickey si Minnie, și, astfel, alege hainele pe care le au de a purta. Distreaza-te cu acest joc de potrivire haine pentru a vedea dacă poate fi la modă! Trebuie să fi completarea garderoba lor. Un costum pentru toată lumea, pantofi, pantaloni, rochii și, desigur, detalii cu privire la machiaj. În plus, puteți personaliza, de asemenea, peisaje cu flori, baloane sau fluturi. Îmbr ...

Colorat JUCA ►

Colorat

5
5 din 10 - 9352 voturi
Jucat
54638
ori

Iepure de pictura joc. Instrucţiuni: Faceţi clic şi trageţi dvs. paintbrush de a alege şi de vopsea de culoare a imaginii.