Jocuri Online

Desen Animat de Eroi

Joc de copii

Desen animat de eroi

Desen Animat de Eroi Evaluare: 4/10

Joc desen animat de eroi

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

potrivire joc de cărți cu aceleași caractere. Faceți clic pe o scrisoare și un altul, cu același caracter pentru a le elimina. Cardurile trebuie să aibă același caracter și fiind unul lângă altul. Cele mai multe perechi de caractere înainte de decolare câștiga, jocul este de a face sa dispara la fel de multe carduri posibil.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 23453 de ori online. Clasament 821 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 4.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Evaluare bazat pe 2392 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 23453 ori
Desen Animat de Eroi

Liniile de joc fac un fel, care au aceleași personaje din filmele de animație. Donald Duck, Spongebob, Tom si Jerry, Lightning McQueen, Kung Fu Panda, Curious George, Nemo, Batman, Shrek și alte personaje animate în formă de litere. Faceţi clic pe două fragmente dintr-un desen animat de caractere pentru a le elimina, dar linia lor de legătură poate avea doar 2 colturi sau mai puţin. Trebuie să eliminaţi toate ţiglele într-o perioadă limitată de timp. Este atât de simplu! Instrucţiuni: joc cu mouse-ul!

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Desen Animat de Eroi pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Copii numit Desen Animat de Eroi. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Desen Animat de Eroi , şi este legată de Copii. Noul nostru joc Desen Animat de Eroi este unul dintre cele mai bune jocuri de Copii puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Desen Animat de Eroi, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Desen Animat de Eroi
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de copii

Face cuvintele cu litere JUCA ►

Face cuvintele cu litere

5
5 din 10 - 16146 voturi
Jucat
117434
ori

Setați combină litere pentru a crea cuvinte. Trebuie să aveți vocabular limba engleză pentru a juca acest joc de limbaj. Aici este o serie de scrisori în pătrate, ca pioni într-un joc. Trebuie să pună aceste cipuri pentru astfel încât să formeze un cuvânt care există. Au un număr de posibilități prezentate în partea din stânga sus. Nu puteți vedea că ai rezolvat și le-ați lăsat. A pus toate literele ...

Shin Chan Maker 2 JUCA ►

Shin chan maker 2

5
5 din 10 - 15000 voturi
Jucat
108893
ori

Acesta este un joc pentru SHIN Chan fani. Dacă ţi-a plăcut prima parte acest test cu mai multe opţiuni pentru personalizare. Folosiţi mouse-ul pentru a face SHIN-Chan caractere.

Modă Mouse JUCA ►

Modă mouse

4
4 din 10 - 5294 voturi
Jucat
82071
ori

În acest joc poți rochie aceste soareci drăguț de Walt Disney, Mickey si Minnie, și, astfel, alege hainele pe care le au de a purta. Distreaza-te cu acest joc de potrivire haine pentru a vedea dacă poate fi la modă! Trebuie să fi completarea garderoba lor. Un costum pentru toată lumea, pantofi, pantaloni, rochii și, desigur, detalii cu privire la machiaj. În plus, puteți personaliza, de asemenea, peisaje cu flori, baloane sau fluturi. Îmbr ...