Jocuri Online

Modă Mouse

Joc de copii

Modă mouse

Modă Mouse Evaluare: 4/10

Joc modă mouse

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc poți rochie aceste soareci drăguț de Walt Disney, Mickey si Minnie, și, astfel, alege hainele pe care le au de a purta. Distreaza-te cu acest joc de potrivire haine pentru a vedea dacă poate fi la modă! Trebuie să fi completarea garderoba lor. Un costum pentru toată lumea, pantofi, pantaloni, rochii și, desigur, detalii cu privire la machiaj. În plus, puteți personaliza, de asemenea, peisaje cu flori, baloane sau fluturi. Îmbrăcăminte clasic pentru personajele preferate ale copiilor din toate timpurile. Un joc foarte simplu pentru copii a pregătit casa.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 80704 de ori online. Clasament 160 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 4.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Evaluare bazat pe 5294 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 80704 ori
Modă Mouse

Joc flash îmbraci două dintre cele mai renumite mouse-ul a tuturor soareci in lume. Combină de haine si culori, haine si ceea ce poarta. Am o pereche de șoareci și te iau costumul de două. Pentru o rochie și un T-shirt pentru el. Pantofi pentru ambele. În fața pot alege ochii și buzele. Selectați pantofi pentru ambele picioare. Se încheie în cele din urmă peisaj care afla mici detalii, cum ar fi flori și fluturi. Puteți pune niște baloane colorate de pe cer.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Modă Mouse pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Copii numit Modă Mouse. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Modă Mouse , şi este legată de Copii. Noul nostru joc Modă Mouse este unul dintre cele mai bune jocuri de Copii puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Modă Mouse, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Modă Mouse
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de copii

Face cuvintele cu litere JUCA ►

Face cuvintele cu litere

5
5 din 10 - 16146 voturi
Jucat
116075
ori

Setați combină litere pentru a crea cuvinte. Trebuie să aveți vocabular limba engleză pentru a juca acest joc de limbaj. Aici este o serie de scrisori în pătrate, ca pioni într-un joc. Trebuie să pună aceste cipuri pentru astfel încât să formeze un cuvânt care există. Au un număr de posibilități prezentate în partea din stânga sus. Nu puteți vedea că ai rezolvat și le-ați lăsat. A pus toate literele ...

Shin Chan Maker 2 JUCA ►

Shin chan maker 2

5
5 din 10 - 15000 voturi
Jucat
107409
ori

Acesta este un joc pentru SHIN Chan fani. Dacă ţi-a plăcut prima parte acest test cu mai multe opţiuni pentru personalizare. Folosiţi mouse-ul pentru a face SHIN-Chan caractere.

Colorat JUCA ►

Colorat

5
5 din 10 - 9352 voturi
Jucat
53395
ori

Iepure de pictura joc. Instrucţiuni: Faceţi clic şi trageţi dvs. paintbrush de a alege şi de vopsea de culoare a imaginii.