Jocuri Online

Porneşte şi Salt

Joc de copii

Porneşte şi salt

Porneşte şi Salt Evaluare: 4/10

Joc porneşte şi salt

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Fă-ţi de drum la sfârşitul celui de-al nivelului prin uşă fără a cădea în găuri şi spikes şi fără a fi strivit, prin mutarea blocuri. Instrucţiuni: deplasa utilizând tastele săgeţi şi să sară folosind bara de spaţiu.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 16149 de ori online. Clasament 1083 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 4.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Evaluare bazat pe 1732 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 16149 ori
Porneşte şi Salt

sari, fugi, Dodge, platforma, spikes, blocuri,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Porneşte şi Salt pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Copii numit Porneşte şi Salt. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Porneşte şi Salt , şi este legată de Copii. Noul nostru joc Porneşte şi Salt este unul dintre cele mai bune jocuri de Copii puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Porneşte şi Salt, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Porneşte şi Salt
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de copii

Face cuvintele cu litere JUCA ►

Face cuvintele cu litere

5
5 din 10 - 16146 voturi
Jucat
116195
ori

Setați combină litere pentru a crea cuvinte. Trebuie să aveți vocabular limba engleză pentru a juca acest joc de limbaj. Aici este o serie de scrisori în pătrate, ca pioni într-un joc. Trebuie să pună aceste cipuri pentru astfel încât să formeze un cuvânt care există. Au un număr de posibilități prezentate în partea din stânga sus. Nu puteți vedea că ai rezolvat și le-ați lăsat. A pus toate literele ...

Shin Chan Maker 2 JUCA ►

Shin chan maker 2

5
5 din 10 - 15000 voturi
Jucat
107544
ori

Acesta este un joc pentru SHIN Chan fani. Dacă ţi-a plăcut prima parte acest test cu mai multe opţiuni pentru personalizare. Folosiţi mouse-ul pentru a face SHIN-Chan caractere.

Modă Mouse JUCA ►

Modă mouse

4
4 din 10 - 5294 voturi
Jucat
80818
ori

În acest joc poți rochie aceste soareci drăguț de Walt Disney, Mickey si Minnie, și, astfel, alege hainele pe care le au de a purta. Distreaza-te cu acest joc de potrivire haine pentru a vedea dacă poate fi la modă! Trebuie să fi completarea garderoba lor. Un costum pentru toată lumea, pantofi, pantaloni, rochii și, desigur, detalii cu privire la machiaj. În plus, puteți personaliza, de asemenea, peisaje cu flori, baloane sau fluturi. Îmbr ...