Jocuri Online

Care Zboară Într-o Cutie

Joc de copii

Care zboară Într-o cutie

Care Zboară Într-o Cutie Evaluare: 6/10

Joc care zboară Într-o cutie

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Personajul principal al acestei salturi gratuite joc pe linie din partea de sus a unei rampe cu cutia lui și o pungă de plastic pe care le folosește ca o parașută. Trebuie să încercați să obțineți cât mai mult posibil, și apoi veți câștiga înscrie și bani pentru a cumpăra upgrade-uri, cum ar fi căști de protecție, parașute noi și elemente suplimentare care vă vor ajuta să obțineți mai departe în salturi tale. Puteți trimite, de asemenea, scorul dvs..

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 9767 de ori online. Clasament 2439 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 140 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 9767 ori
Care Zboară Într-o Cutie

Se joacă de zbor pe o cutie. Sărind de la o platformă de lemn, băiatul trebuie să sari în măsura în care el cutii, și terenuri cu o pungă de plastic ca o parașută. Când suntem mici, orice a fost util pentru a juca, dacă ne punem mintea la ea.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Care Zboară Într-o Cutie pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Copii numit Care Zboară Într-o Cutie. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Care Zboară Într-o Cutie , şi este legată de Copii. Noul nostru joc Care Zboară Într-o Cutie este unul dintre cele mai bune jocuri de Copii puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Care Zboară Într-o Cutie, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Care Zboară Într-o Cutie
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de copii

Face cuvintele cu litere JUCA ►

Face cuvintele cu litere

5
5 din 10 - 16146 voturi
Jucat
117420
ori

Setați combină litere pentru a crea cuvinte. Trebuie să aveți vocabular limba engleză pentru a juca acest joc de limbaj. Aici este o serie de scrisori în pătrate, ca pioni într-un joc. Trebuie să pună aceste cipuri pentru astfel încât să formeze un cuvânt care există. Au un număr de posibilități prezentate în partea din stânga sus. Nu puteți vedea că ai rezolvat și le-ați lăsat. A pus toate literele ...

Shin Chan Maker 2 JUCA ►

Shin chan maker 2

5
5 din 10 - 15000 voturi
Jucat
108872
ori

Acesta este un joc pentru SHIN Chan fani. Dacă ţi-a plăcut prima parte acest test cu mai multe opţiuni pentru personalizare. Folosiţi mouse-ul pentru a face SHIN-Chan caractere.

Modă Mouse JUCA ►

Modă mouse

4
4 din 10 - 5294 voturi
Jucat
82052
ori

În acest joc poți rochie aceste soareci drăguț de Walt Disney, Mickey si Minnie, și, astfel, alege hainele pe care le au de a purta. Distreaza-te cu acest joc de potrivire haine pentru a vedea dacă poate fi la modă! Trebuie să fi completarea garderoba lor. Un costum pentru toată lumea, pantofi, pantaloni, rochii și, desigur, detalii cu privire la machiaj. În plus, puteți personaliza, de asemenea, peisaje cu flori, baloane sau fluturi. Îmbr ...