Jocuri Online

De Fructe şi de Bug-uri De Fructe şi de bug-uri

Joc de copii

De fructe şi de bug-uri de fructe şi de bug-uri

De Fructe şi de Bug-uri
De Fructe şi de bug-uri Evaluare: 3/10

Joc de fructe şi de bug-uri de fructe şi de bug-uri

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc online gratuit, va trebui să ghideze buburuzele colorate pentru ramura final care are un fruct care se potrivește culoarea lor. Viteza de joc va crește pe măsură ce avansa. Scor de puncte, la fel de repede ca tine poate. Pentru a reda, faceți clic pe săgeți pentru a schimba traseul pe care buburuzele trebuie să ia pentru a ajunge de fructe colorate de potrivire.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 47026 de ori online. Clasament 354 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 3.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Evaluare bazat pe 3254 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 47026 ori
De Fructe şi de Bug-uri De Fructe şi de bug-uri

Buburuzele sunt de fapt o familie de gândaci, care sunt de obicei galben, portocaliu sau roșu cu mici pete negre pe capacele de aripa, cu picioare negre, cap și antene.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit De Fructe şi de Bug-uri De Fructe şi de bug-uri pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Copii numit De Fructe şi de Bug-uri De Fructe şi de bug-uri. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit De Fructe şi de Bug-uri De Fructe şi de bug-uri , şi este legată de Copii. Noul nostru joc De Fructe şi de Bug-uri De Fructe şi de bug-uri este unul dintre cele mai bune jocuri de Copii puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit De Fructe şi de Bug-uri De Fructe şi de bug-uri, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

De Fructe şi de Bug-uri
De Fructe şi de bug-uri
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de copii

Face cuvintele cu litere JUCA ►

Face cuvintele cu litere

5
5 din 10 - 16146 voturi
Jucat
117269
ori

Setați combină litere pentru a crea cuvinte. Trebuie să aveți vocabular limba engleză pentru a juca acest joc de limbaj. Aici este o serie de scrisori în pătrate, ca pioni într-un joc. Trebuie să pună aceste cipuri pentru astfel încât să formeze un cuvânt care există. Au un număr de posibilități prezentate în partea din stânga sus. Nu puteți vedea că ai rezolvat și le-ați lăsat. A pus toate literele ...

Shin Chan Maker 2 JUCA ►

Shin chan maker 2

5
5 din 10 - 15000 voturi
Jucat
108709
ori

Acesta este un joc pentru SHIN Chan fani. Dacă ţi-a plăcut prima parte acest test cu mai multe opţiuni pentru personalizare. Folosiţi mouse-ul pentru a face SHIN-Chan caractere.

Modă Mouse JUCA ►

Modă mouse

4
4 din 10 - 5294 voturi
Jucat
81884
ori

În acest joc poți rochie aceste soareci drăguț de Walt Disney, Mickey si Minnie, și, astfel, alege hainele pe care le au de a purta. Distreaza-te cu acest joc de potrivire haine pentru a vedea dacă poate fi la modă! Trebuie să fi completarea garderoba lor. Un costum pentru toată lumea, pantofi, pantaloni, rochii și, desigur, detalii cu privire la machiaj. În plus, puteți personaliza, de asemenea, peisaje cu flori, baloane sau fluturi. Îmbr ...