Jocuri Online

Pietre, Hârtie sau Foarfeca

Joc de copii

Pietre, hârtie sau foarfeca

Pietre, Hârtie sau Foarfeca Evaluare: 7/10

Joc pietre, hârtie sau foarfeca

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Acest joc este o versiune a computerului de "pietre, foarfeca sau hârtie" Pentru aceasta, trebuie să faceţi clic cu un mousuri de la mâini care apar în centrul ecranului. Ai câştigat jocul atunci când aţi câştigat trei runde şi pierzi jocul atunci computerul câştigă trei runde.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 14955 de ori online. Clasament 1272 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 7.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Evaluare bazat pe 500 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 14955 ori
Pietre, Hârtie sau Foarfeca

jocuri de cultura orientală, jocurile pe care le juca cu mâinile, jocuri de noroc,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Pietre, Hârtie sau Foarfeca pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Copii numit Pietre, Hârtie sau Foarfeca. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Pietre, Hârtie sau Foarfeca , şi este legată de Copii. Noul nostru joc Pietre, Hârtie sau Foarfeca este unul dintre cele mai bune jocuri de Copii puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Pietre, Hârtie sau Foarfeca, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Pietre, Hârtie sau Foarfeca
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de copii

Face cuvintele cu litere JUCA ►

Face cuvintele cu litere

5
5 din 10 - 16146 voturi
Jucat
117420
ori

Setați combină litere pentru a crea cuvinte. Trebuie să aveți vocabular limba engleză pentru a juca acest joc de limbaj. Aici este o serie de scrisori în pătrate, ca pioni într-un joc. Trebuie să pună aceste cipuri pentru astfel încât să formeze un cuvânt care există. Au un număr de posibilități prezentate în partea din stânga sus. Nu puteți vedea că ai rezolvat și le-ați lăsat. A pus toate literele ...

Shin Chan Maker 2 JUCA ►

Shin chan maker 2

5
5 din 10 - 15000 voturi
Jucat
108872
ori

Acesta este un joc pentru SHIN Chan fani. Dacă ţi-a plăcut prima parte acest test cu mai multe opţiuni pentru personalizare. Folosiţi mouse-ul pentru a face SHIN-Chan caractere.

Modă Mouse JUCA ►

Modă mouse

4
4 din 10 - 5294 voturi
Jucat
82052
ori

În acest joc poți rochie aceste soareci drăguț de Walt Disney, Mickey si Minnie, și, astfel, alege hainele pe care le au de a purta. Distreaza-te cu acest joc de potrivire haine pentru a vedea dacă poate fi la modă! Trebuie să fi completarea garderoba lor. Un costum pentru toată lumea, pantofi, pantaloni, rochii și, desigur, detalii cu privire la machiaj. În plus, puteți personaliza, de asemenea, peisaje cu flori, baloane sau fluturi. Îmbr ...