Jocuri Online

Pune animale în perechi

Joc de copii

Pune animale în perechi

Pune animale în perechi Evaluare: 7/10

Joc pune animale în perechi

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Joc pentru copii în cazul în care va trebui să faceți clic pe două cărți cu același animal și sunt unul lângă altul. În cazul în care există un decalaj poate, de asemenea. Nu pot face clic dacă sunteți în diagonală. Scopul este că toate cărțile sunt plecat. Așa cum te duci eliminarea și deschiderea mai multe spații între ele se poate ajunge că nu sunt împreună, dar aproape. Ceea ce nu pot să vă cred că linia este printr-o scrisoare, trebuie să fie lângă sau prin aer. Un joc simplu și captivant pentru copii.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 10296 de ori online. Clasament 3203 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 7.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Evaluare bazat pe 20 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 10296 ori
Pune animale în perechi

Joc de click carduri cu același animal în cadrul cuplurilor. Trebuie să fie atenți, pentru că există unele care sunt de a distrage atenția. Ei au aceeași culoare și ceilalți o manieră similară. Trebuie să fie foarte rapid cu mouse-ul. Trebuie să căutăm prea departe în desenele, astfel încât să puteți elimina toate cărțile cât mai repede posibil. Animale amuzante pe care copiii vor dori. Este o activitate ușor care servește să acorde o atenție la detalii.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Pune animale în perechi pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Copii numit Pune animale în perechi. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Pune animale în perechi , şi este legată de Copii. Noul nostru joc Pune animale în perechi este unul dintre cele mai bune jocuri de Copii puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Pune animale în perechi, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Pune animale în perechi
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de copii

Face cuvintele cu litere JUCA ►

Face cuvintele cu litere

5
5 din 10 - 16146 voturi
Jucat
117420
ori

Setați combină litere pentru a crea cuvinte. Trebuie să aveți vocabular limba engleză pentru a juca acest joc de limbaj. Aici este o serie de scrisori în pătrate, ca pioni într-un joc. Trebuie să pună aceste cipuri pentru astfel încât să formeze un cuvânt care există. Au un număr de posibilități prezentate în partea din stânga sus. Nu puteți vedea că ai rezolvat și le-ați lăsat. A pus toate literele ...

Shin Chan Maker 2 JUCA ►

Shin chan maker 2

5
5 din 10 - 15000 voturi
Jucat
108872
ori

Acesta este un joc pentru SHIN Chan fani. Dacă ţi-a plăcut prima parte acest test cu mai multe opţiuni pentru personalizare. Folosiţi mouse-ul pentru a face SHIN-Chan caractere.

Modă Mouse JUCA ►

Modă mouse

4
4 din 10 - 5294 voturi
Jucat
82052
ori

În acest joc poți rochie aceste soareci drăguț de Walt Disney, Mickey si Minnie, și, astfel, alege hainele pe care le au de a purta. Distreaza-te cu acest joc de potrivire haine pentru a vedea dacă poate fi la modă! Trebuie să fi completarea garderoba lor. Un costum pentru toată lumea, pantofi, pantaloni, rochii și, desigur, detalii cu privire la machiaj. În plus, puteți personaliza, de asemenea, peisaje cu flori, baloane sau fluturi. Îmbr ...