Jocuri Online

Smileys sunt puse

Joc de copii

Smileys sunt puse

Smileys sunt puse Evaluare: 3/10

Joc smileys sunt puse

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Un joc simplu pentru copii (și nu atât de tineri), în care va trebui să găsească un punct de o culoare pe care o sugerează. Pe fiecare ecran emoticoane sărituri, inclusiv un punct de aceeași culoare, care este încă ascunde apar. Va trebui să găsească punctul de staționare pe fiecare ecran pentru a trece la următorul. Este o activitate de simplu și distractiv, care vă solicită să acorde o atenție aproape la fiecare detaliu, în scopul de a găsi punctul.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 7084 de ori online. Clasament 3539 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 3.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Evaluare bazat pe 16 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 7084 ori
Smileys sunt puse

O lume plină de emoticoane colorate care sar. Acestea punct la o culoare care este încă ascuns. Trebuie să te uiți pe ecran pentru a găsi acel mic punct care nu se mișcă. Este ușor, o activitate foarte recomandat pentru copii. Dar ea are dificultati sa este ceea ce o face atât de distractiv. Afla ce este ascuns pe pagina. Localizați punctul de încă între smileys sar peste tot în jurul culorii ecranului.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Smileys sunt puse pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Copii numit Smileys sunt puse. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Smileys sunt puse , şi este legată de Copii. Noul nostru joc Smileys sunt puse este unul dintre cele mai bune jocuri de Copii puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Smileys sunt puse, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Smileys sunt puse
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de copii

Face cuvintele cu litere JUCA ►

Face cuvintele cu litere

5
5 din 10 - 16146 voturi
Jucat
117420
ori

Setați combină litere pentru a crea cuvinte. Trebuie să aveți vocabular limba engleză pentru a juca acest joc de limbaj. Aici este o serie de scrisori în pătrate, ca pioni într-un joc. Trebuie să pună aceste cipuri pentru astfel încât să formeze un cuvânt care există. Au un număr de posibilități prezentate în partea din stânga sus. Nu puteți vedea că ai rezolvat și le-ați lăsat. A pus toate literele ...

Shin Chan Maker 2 JUCA ►

Shin chan maker 2

5
5 din 10 - 15000 voturi
Jucat
108872
ori

Acesta este un joc pentru SHIN Chan fani. Dacă ţi-a plăcut prima parte acest test cu mai multe opţiuni pentru personalizare. Folosiţi mouse-ul pentru a face SHIN-Chan caractere.

Modă Mouse JUCA ►

Modă mouse

4
4 din 10 - 5294 voturi
Jucat
82052
ori

În acest joc poți rochie aceste soareci drăguț de Walt Disney, Mickey si Minnie, și, astfel, alege hainele pe care le au de a purta. Distreaza-te cu acest joc de potrivire haine pentru a vedea dacă poate fi la modă! Trebuie să fi completarea garderoba lor. Un costum pentru toată lumea, pantofi, pantaloni, rochii și, desigur, detalii cu privire la machiaj. În plus, puteți personaliza, de asemenea, peisaje cu flori, baloane sau fluturi. Îmbr ...