Jocuri Online

Dădacele

Juca jocuri de dădacele

Jocuri de dădacele

Jocuri de dădacele, astfel încât să te poţi distra în fiecare zi pe site-ul nostru, fără a instala sau descărcarea ceva. Zona dvs. de agrement şi de divertisment on-line.

Jocuri online de dădacele

Comentează!
Votează!
Distribuie!
Delicious
Joc recomandat de dădacele

Aveți Grijă de Dinozauri Copii

Joc aveți grijă de dinozauri copii JUCA ►

Scopul în acest joc este să satisfacă cele trei dinozauri diferite, copii, cu tot ceea ce cere. Ele sunt de gând să aveți nevoie pentru a le da lapte, produse alimentare, legume, juca, medicină, curat, suzetei și băi. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe orice copil are nevoie de, și trageți- ... Citeşte mai mult

Jocuri de [dădacele online pentru a juca gratuit în limba română şi de jocuri flash de [dădacele, să se joace cu cele mai noi jocuri în fiecare zi

Jocuri gratuite de dădacele

Nou în dădacele

Dădacele

Joaca jocuri online gratuite de în limba română. Jocuri de bona și baby-sitter, servi, schimbarea scutecelor, oferind baie și toată grija de care are nevoie copilul nou-născut. Jocuri doică. Jocuri pregătire sanitară medie. Jocuri de ingrijire a copilului. Babysitting jocuri. Babysitting jocuri pentru fete. Ia grijă de un copil sau un copil pentru a câștiga bani. Face ca fetele care trebuie să aibă grijă de copiii din vecini și, astfel, să câștige bani. O activitate foarte frecvente în rândul vecinilor, în care mai vechi de ingrijire fete pentru copiii din cartier și prieteni de familie. Dacă vă iubesc copiii aceste jocuri bone învețe să aibă grijă de copii, să le slujească și să le păstreze în condiții de siguranță și de Fed. Simulator de îngrijire a copilului, cum ar fi bone profesionale care au grijă și de a proteja casele mici. Jocuri baby-sitter. Jocuri pentru copii în care va trebui să fie în grija de copii de clienți. Lucrătorilor pe piața internă. Babysitting este practica de îngrijire temporară pentru un copil. Babysitting este frecvent efectuate ca un loc de muncă de către tineri pentru bani în plus.

Jocuri Online de dădacele, care sunt cu adevărat amuzant pentru a juca gratuit jocuri flash de dădacele. Această categorie se referă la jocuri de îngrijire pentru copii, cum ar fi bone profesionale. jocuri babysitting, copiii din vecini și prieteni. jocuri baby-sitter. jocuri grădinițe unde copiii au grijă de clienți. aflați cum de a schimba scutece, pentru a alimenta atunci când copilul cere sau păstrați-l fericit. trebuie să fie conștienți de copii pentru a răspunde nevoilor lor. femeia care face acest lucru cu normă întreagă adesea numit nana. el a numit baby-sitter la ocazional îngrijire a copiilor. muncitorul domestic. o activitate pe care multe fete face de-a lungul adolescenței și le permite să învețe despre îngrijirea copiilor și au prima lor experienta.tipul de lucru pentru bone, de asemenea, variază de la vizionarea unui copil de dormit, schimbarea scutecelor, jocuri, pregătirea meselor, pentru învățarea copilului de a citi sau chiar de conducere (în cazul în care vârsta este dreapta), în funcție de acordul dintre părinți și baby-sitter.. Aici veţi găsi jocuri online de dădacele pentru a juca în limba română, fără a fi nevoie să instalaţi sau să descarce ceva de pe computerul dvs., conţinutul noastre sunt 100% sigure. Nou jocuri de dădacele, care sunt actualizate în fiecare zi şi de cele mai bune jocuri pentru copii. Jocuri gratuite de dădacele zi cu zi şi de jocuri video pe care le puteţi utiliza de la computer şi să le împărtăşeşti cu prietenii si contactele de pe reţelele sociale precum Facebook, Twitter sau Google Plus.