Jocuri Online

Decoreaza-o Cameră de Zi

Joc de decoraţie

Decoreaza-o cameră de zi

Decoreaza-o Cameră de Zi Evaluare: 5/10

Joc decoreaza-o cameră de zi

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc gratuit pe linie, nu aveți un scop special. Tot ce trebuie să faceți este să decora o camera de zi ca și cum ar fi fost a ta. Faceți clic pe butoane pentru a afișa un element, și faceți clic pe butoanele de mai mult de o dată pentru a trece prin posibilitățile care le aveți. Joaca acest joc si te vei simti fericit.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 7228 de ori online. Clasament 3106 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 8 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 7228 ori
Decoreaza-o Cameră de Zi

V-ați întrebat vreodată cum se simte să picteze, să furnizeze și decora o cameră de zi în câteva minute? Se simte foarte bine, mai ales atunci când nu se poate face asta în viața reală.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Decoreaza-o Cameră de Zi pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Decoraţie numit Decoreaza-o Cameră de Zi. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Decoreaza-o Cameră de Zi , şi este legată de Decoraţie. Noul nostru joc Decoreaza-o Cameră de Zi este unul dintre cele mai bune jocuri de Decoraţie puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Decoreaza-o Cameră de Zi, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Decoreaza-o Cameră de Zi
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de decoraţie

Decoraţii un Tort JUCA ►

Decoraţii un tort

3
3 din 10 - 1998 voturi
Jucat
28738
ori

Bucuraţi-vă de decorare acest tort delicios. Pentru aceasta, selectaţi ingredientele care se găsesc în stânga şi la dreapta o parte din tort şi să înceapă să-l decoreze după cum doriţi.

Agenda de o fată JUCA ►

Agenda de o fată

5
5 din 10 - 1634 voturi
Jucat
23248
ori

În acest joc, trebuie să creaţi propriul jurnal. Pentru a crea aceasta, trebuie să te îmbraci de o fată. Pentru a imbraca o fată, trebuie să faceţi clic pe o fata cu mousuri. După ce, faceţi clic pe pictogramele care apar în partea dreaptă a ecranului şi alegeţi coafura, haine, bijuterii si accesorii care iti plac mai mult ei. Când aţi îmbrăcat-o, vă decora jurnal. Pentru a decora pagini, va trebui să face& ...

Decorarea unui Coafor JUCA ►

Decorarea unui coafor

5
5 din 10 - 900 voturi
Jucat
12198
ori

În acest joc fetele, aveţi de a decora un salon de frumuseţe. Pentru a decora, trebuie să faceţi clic pe elementele cu mousuri şi trageţi la site-ul dreapta cu mişcarea mousuri.