Jocuri Online

puzzle de Disney magie de Crăciun

Joc de Disney

puzzle de Disney magie de Crăciun

Puzzle de Disney magie de Crăciun Evaluare: 5/10

Joc puzzle de Disney magie de Crăciun

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Personajele Disney sunt aduse împreună în această scenă de Crăciun, care este împărțită în bucăți de puzzle. Donald apare deranjat așezat pe un fotoliu roșu, și toți prietenii lui să încerce da-i spiritul Crăciunului. Goofy îi dă o farfurie de lapte și biscuiți, și toată lumea încearcă să-l încurajeze poartă pălării Mos Craciun. Pentru a rezolva puzzle-ului trebuie să faceți clic cu mouse-ul pe partea pe care doriți să plasați. Glisați și fixați piesa în locul potrivit. Când ați terminat puzzle, veți vedea o imagine completă cu aceste distractive personaje Disney, sigur că știi deja.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 29172 de ori online. Clasament 633 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 3170 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 29172 ori
puzzle de Disney magie de Crăciun

Această imagine arată unele dintre cele mai clasice personaje Disney. Mickey și Minnie apare pe o parte a scaunului, Daisy pe de altă parte, și Goofy este pe spate. Mai presus de scaunul stă Donald Duck, cu o expresie furioasă. Chiar și câinele lui Pluto este cu ei, arată un zâmbet. Toate personajele încerca să pună Donald fericit, astfel încât întreaga scenă apare cu ornamente frumoase, ca pomul de Craciun este mai mare în fundal.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit puzzle de Disney magie de Crăciun pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Disney numit puzzle de Disney magie de Crăciun. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit puzzle de Disney magie de Crăciun , şi este legată de Disney. Noul nostru joc puzzle de Disney magie de Crăciun este unul dintre cele mai bune jocuri de Disney puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit puzzle de Disney magie de Crăciun, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

puzzle de Disney magie de Crăciun
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Disney

Culori la fulger McQueen JUCA ►

Culori la fulger McQueen

7
7 din 10 - 218636 voturi
Jucat
1523518
ori

În acest joc vă puteți colora personajul principal în filmul Pixar, Cars, Lightning McQueen și alături de tine poate pune caracterul dorit, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi sau Flo. Puteți schimba roțile mașinii și culoarea vopselei. De asemenea, alege care apare în jocul cu protagonistul de Disney și Pixar film Cars. Unele aventuri trăit pentru câteva mașini care au viață și despre prietenie și curaj. ...

autoturisme scena creator JUCA ►

Autoturisme scena creator

5
5 din 10 - 150568 voturi
Jucat
1471099
ori

Copii in joc pentru a personaliza personajul principal din filmul Disney Cars, fulgerul McQueen, puteţi vopsea de culoare vrei si arata mai bine pe drum.

Chicken Little JUCA ►

Chicken Little

4
4 din 10 - 96120 voturi
Jucat
634790
ori

El a pierdut autobuzul din nou şi, dacă nu-l ajuta, el va fi tarziu pentru şcoală. Utilizaţi tastele săgeată pentru a Chicken Little direct prin Oakey Oaks. Fereşte-te de obstacole pe drum. Obiectivul dvs. este de a reas la şcoală înainte de timp rămâne fără! Trebuie să se evite autoturisme, gură de foc, de cracare trotuar, bugglegum, ulei puddles şi stropitoare. Utilizaţi skateboard pentru a merge mai repede ...