Jocuri Online

Mickey, Minnie si Donald la Crăciun

Joc de Disney

Mickey, Minnie si Donald la Crăciun

Mickey, Minnie si Donald la Crăciun Evaluare: 5/10

Joc Mickey, Minnie si Donald la Crăciun

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Avem un joc de inteligenţă de o imagine a acestor personaje drăguţ Disney sărbătoreşte de Crăciun. Pentru a face acest nedumerire, va trebui să faceţi clic pe butonul din stânga şoarece pe un buton roşu şi veţi vedea o parte din această imagine pe care le-aţi pentru a pune în locul potrivit.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 25045 de ori online. Clasament 674 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 1200 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 25045 ori
Mickey, Minnie si Donald la Crăciun

sărbători, Moş Crăciun, festivitati,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Mickey, Minnie si Donald la Crăciun pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Disney numit Mickey, Minnie si Donald la Crăciun. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Mickey, Minnie si Donald la Crăciun , şi este legată de Disney. Noul nostru joc Mickey, Minnie si Donald la Crăciun este unul dintre cele mai bune jocuri de Disney puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Mickey, Minnie si Donald la Crăciun, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Mickey, Minnie si Donald la Crăciun
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Disney

Culori la fulger McQueen JUCA ►

Culori la fulger McQueen

7
7 din 10 - 218634 voturi
Jucat
1522929
ori

În acest joc vă puteți colora personajul principal în filmul Pixar, Cars, Lightning McQueen și alături de tine poate pune caracterul dorit, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi sau Flo. Puteți schimba roțile mașinii și culoarea vopselei. De asemenea, alege care apare în jocul cu protagonistul de Disney și Pixar film Cars. Unele aventuri trăit pentru câteva mașini care au viață și despre prietenie și curaj. ...

autoturisme scena creator JUCA ►

Autoturisme scena creator

5
5 din 10 - 150526 voturi
Jucat
1470483
ori

Copii in joc pentru a personaliza personajul principal din filmul Disney Cars, fulgerul McQueen, puteţi vopsea de culoare vrei si arata mai bine pe drum.

Chicken Little JUCA ►

Chicken Little

4
4 din 10 - 96104 voturi
Jucat
633803
ori

El a pierdut autobuzul din nou şi, dacă nu-l ajuta, el va fi tarziu pentru şcoală. Utilizaţi tastele săgeată pentru a Chicken Little direct prin Oakey Oaks. Fereşte-te de obstacole pe drum. Obiectivul dvs. este de a reas la şcoală înainte de timp rămâne fără! Trebuie să se evite autoturisme, gură de foc, de cracare trotuar, bugglegum, ulei puddles şi stropitoare. Utilizaţi skateboard pentru a merge mai repede ...