Jocuri Online

Ridica un Balaur

Joc de dragoni

Ridica un balaur

Ridica un Balaur Evaluare: 8/10

Joc ridica un balaur

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

In acest joc on-line gratuit te pentru a avea grijă și să ridice dvs. foarte propriul balaur de foc de respirație foc! Porniți prima dată off cu un copil, și tu trebuie să-l hrănească, vindeca, mangaie-l si pune-l sa doarma. Scopul tau este de a lasa toate parametrilor de companie de satisfăcătoare (bare sunt pe deplin finalizate). Va trebui doar să utilizeze calculatorul șoarece.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 13328 de ori online. Clasament 1592 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 8.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Evaluare bazat pe 250 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 13328 ori
Ridica un Balaur

Un balaur este o creatura legendara, de obicei, cu trăsături reptiliene, serpentin sau care Facilitați în miturile de multe culturi.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Ridica un Balaur pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Dragoni numit Ridica un Balaur. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Ridica un Balaur , şi este legată de Dragoni. Noul nostru joc Ridica un Balaur este unul dintre cele mai bune jocuri de Dragoni puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Ridica un Balaur, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Ridica un Balaur
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de dragoni

Calea Balaur JUCA ►

Calea balaur

6
6 din 10 - 3806 voturi
Jucat
49153
ori

În acest joc, tu eşti un balaur si aveti de a concura in cel mai rapid timp posibil, dar ai grijă că nu există pericole pe drum. Utilizaţi tastele săgeată pentru a deplasa şi bara de spaţiu pentru a sari.

Destructor Balaur JUCA ►

Destructor balaur

6
6 din 10 - 2388 voturi
Jucat
49023
ori

În acest joc, tu eşti doar balaurul şi trebuie să creeze mingi de foc pentru a distruge turnuri şi centrele de control. Puteţi folosi tastele cu săgeţi sau literele W (până), A (la stânga), S (in jos) şi D (la dreapta) pentru a înlătura şi mousuri butonul stâng pentru a ataca.

Balaurul şi Arcaşi JUCA ►

Balaurul şi arcaşi

5
5 din 10 - 1518 voturi
Jucat
44508
ori

În acest joc, tu esti un dragoni şi aveţi pentru a prinde obligaţiuni suplimentare, l omoare pe arcaşii care vă poate ucide cu săgeţi că sunt împuşcaţi de arcaşi şi captura canioane care arunca mingi de foc să te omoare. Vă mutaţi mousuri să înlocuiască şi tu pulsul mousuri butonul stâng sa-l omoare arcasii.