Jocuri Online

Fata de Fructe

Joc de dress up

Fata de Fructe

Fata de Fructe Evaluare: 6/10

Joc Fata de Fructe

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Acum este un sezon de fructe. Fetele iubesc foarte mult fructe şi chiar fructe de haine. Instrucţiuni: aveţi posibilitatea să te îmbraci cu fetele cu fructe de hainele pe care le preferă. Pantaloni, fuste, camasi, pantofi, jerseys ... toate tipurile de articole de îmbrăcăminte, cu ornamente de fructe.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 13630 de ori online. Clasament 1271 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 704 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 13630 ori
Fata de Fructe

Fata de fructe, Dress up, fete, haine de fructe, papusi de imbracat,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Fata de Fructe pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Dress Up numit Fata de Fructe. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Fata de Fructe , şi este legată de Dress Up. Noul nostru joc Fata de Fructe este unul dintre cele mai bune jocuri de Dress Up puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Fata de Fructe, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Fata de Fructe
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de dress up

Papusi de Imbracat pe Mickey Mouse si Minnie JUCA ►

Papusi de Imbracat pe Mickey Mouse si Minnie

5
5 din 10 - 26362 voturi
Jucat
281139
ori

Mouse-ul drăguț rochie up. În acest joc va trebui să te îmbraci frumos aceste șoareci sus. Alege hainele ei ambele ar putea purta, si distreaza-te! Imbracaminte pentru cele mai iubite de copii. În acest joc poți rochie aceste soareci drăguț, și, astfel, alege hainele pe care le au de a purta. Distreaza-te! Trebuie să alegeți unele modele de haine pentru a pune pe jucători în joc. Ai pantofi pentru ambele. Puteți alege rochia ei si o ...

Pansament și colorat SpongeBob JUCA ►

Pansament și colorat SpongeBob

4
4 din 10 - 4894 voturi
Jucat
77746
ori

Dacă faceți clic pe panoul din dreapta a acestui joc SpongeBob puteți schimba culorile hainelor lui Bob, dar, de asemenea, toate culorile din scena în care acesta se află. Numai când apăsați fiecare buton și elementul care o alegeți va schimba culoarea. Când ați terminat, puteți imprima imaginea care le-ați creat. Puteți dezactiva sunetul apăsând butonul difuzor. Pentru a porni din nou, apăsați butonul Refresh. Un joc ...

Papusi de Imbracat pe Sonic JUCA ►

Papusi de Imbracat pe Sonic

4
4 din 10 - 14472 voturi
Jucat
74351
ori

Joc pentru a putea să vă particularizaţi favorit SEGA, Sonic, ar putea schimba parul, ochelari, manusi, pantofi, iar tot ce vreau sa o fac diferit de fiecare dată şi care au personalizat de colectare.