Jocuri Online

Pansament si Machiaj la un Înger

Joc de dress up

Pansament si Machiaj la un Înger

Pansament si Machiaj la un Înger Evaluare: 5/10

Joc Pansament si Machiaj la un Înger

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Bucurați-vă de pansament, machiaj si alte accesorii adăugarea de acest înger minunat. Pentru a face acest lucru, faceți clic și glisați elemente în corpul fetei. Trebuie să pună toate elementele de machiaj și costum. Aveți o mulțime de bijuterii pentru a alege pentru fata. Puteți alege să pună coliere, cercei, benzi de cap și chiar un cerc deasupra capului divin. Pentru machiajul trebuie opțiuni pentru a schimba culoarea ochilor, sprancene, gene si mai mult. Un joc în care aveți pentru a crea o imagine de un înger din cer. O imagine foarte frumos într-un joc foarte distractiv.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 8068 de ori online. Clasament 2593 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 112 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 8068 ori
Pansament si Machiaj la un Înger

Machiaj joc adăuga un înger. În acest joc va trebui să adăugați pietre de un înger și un pieptene înger. Un joc care fetele va place mult și că este pentru a face o imagine completă a unui înger copil. Îngerii sunt ființe cerești care trăiesc cu Dumnezeu și care transportă bine pe pământ. Aici este o fată care trebuie să arate ca una dintre acele ființe divine. A completa aspectul și să încerce să joace din nou și din nou, cu rezultate diferite și a vedea ce opțiune vă place cel mai bun din toate.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Pansament si Machiaj la un Înger pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Dress Up numit Pansament si Machiaj la un Înger. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Pansament si Machiaj la un Înger , şi este legată de Dress Up. Noul nostru joc Pansament si Machiaj la un Înger este unul dintre cele mai bune jocuri de Dress Up puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Pansament si Machiaj la un Înger, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Pansament si Machiaj la un Înger
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de dress up

Papusi de Imbracat pe Mickey Mouse si Minnie JUCA ►

Papusi de Imbracat pe Mickey Mouse si Minnie

5
5 din 10 - 26362 voturi
Jucat
280579
ori

Mouse-ul drăguț rochie up. În acest joc va trebui să te îmbraci frumos aceste șoareci sus. Alege hainele ei ambele ar putea purta, si distreaza-te! Imbracaminte pentru cele mai iubite de copii. În acest joc poți rochie aceste soareci drăguț, și, astfel, alege hainele pe care le au de a purta. Distreaza-te! Trebuie să alegeți unele modele de haine pentru a pune pe jucători în joc. Ai pantofi pentru ambele. Puteți alege rochia ei si o ...

Pansament și colorat SpongeBob JUCA ►

Pansament și colorat SpongeBob

4
4 din 10 - 4894 voturi
Jucat
77235
ori

Dacă faceți clic pe panoul din dreapta a acestui joc SpongeBob puteți schimba culorile hainelor lui Bob, dar, de asemenea, toate culorile din scena în care acesta se află. Numai când apăsați fiecare buton și elementul care o alegeți va schimba culoarea. Când ați terminat, puteți imprima imaginea care le-ați creat. Puteți dezactiva sunetul apăsând butonul difuzor. Pentru a porni din nou, apăsați butonul Refresh. Un joc ...

Papusi de Imbracat pe Sonic JUCA ►

Papusi de Imbracat pe Sonic

4
4 din 10 - 14470 voturi
Jucat
73746
ori

Joc pentru a putea să vă particularizaţi favorit SEGA, Sonic, ar putea schimba parul, ochelari, manusi, pantofi, iar tot ce vreau sa o fac diferit de fiecare dată şi care au personalizat de colectare.