Jocuri Online

Caută cuvântul

Joc de educationale

Caută cuvântul

Caută cuvântul Evaluare: 2/10

Joc caută cuvântul

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc, va trebui să ghiciți cuvântul din scrisorile pe care computerul pe care îl oferă, voi pierde puncte și va trebui să scrieți cuvântul căutat. După ce ați scris cuvântul, apăsați butonul de selectare cu mouse-ul și computerul va spune plasat corect literele. Când ai ghicit cuvântul, apăsați butonul și apare un nou cuvânt cuvânt. Cuvântul este o dragoste romantica sau un termen înrudit, este tema de joc. O activitate care va fi foarte util pentru a practica limba engleză.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 13498 de ori online. Clasament 1555 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 2.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Evaluare bazat pe 296 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 13498 ori
Caută cuvântul

Ghicitul joc de cuvinte în limba engleză. Vă sugerăm un cuvânt cu litere amestecate, va trebui să găsească termenul corect este ascuns. Acestea sunt cuvinte în limba engleză, care vă va ajuta să practici această limbă. Puneți scrisorile în modul de a gândi corect de a găsi cuvântul potrivit. Puteți merge vedea ce scrisori ați plasat în poziția corectă, astfel încât acesta să fie un ajutor pentru a rezolva cuvântul dat. Practica limba engleză în acest joc.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Caută cuvântul pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Educationale numit Caută cuvântul. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Caută cuvântul , şi este legată de Educationale. Noul nostru joc Caută cuvântul este unul dintre cele mai bune jocuri de Educationale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Caută cuvântul, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Caută cuvântul
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de educationale

Litere şi Cuvinte JUCA ►

Litere şi cuvinte

3
3 din 10 - 9236 voturi
Jucat
114723
ori

cuvântul joc. O adevarata provocare pentru creier. Joaca şi bucuraţi-vă! Instrucţiuni: controalele sunt foarte simple, doar folosi mouse-ul pentru a pune litere în ordinea corectă!

Căutare de cuvinte (în limba engleză) JUCA ►

Căutare de cuvinte (în limba engleză)

3
3 din 10 - 15860 voturi
Jucat
94994
ori

Căutare cuvânt alfabet cu vocabularul va trebui să găsească cuvinte dintr-o serie pe care le dau, dar ele sunt în limba engleză, de a practica limba. Căutați și arătând mouse-ul cu cuvintele din lista care apare în fiecare joc. Fiecare joc nou afișează un set de cuvinte aleatoare, astfel încât fiecare joc este diferit. Fă-o repede pentru a obține cel mai mare scor. Juca împotriva timp pentru a găsi fiecare dintre cuvint ...

Formeaza Cuvinte în Limba Engleză JUCA ►

Formeaza cuvinte în limba engleză

4
4 din 10 - 4614 voturi
Jucat
68911
ori

Joc de formare a cuvintelor, prin schimbarea unei singure litere. Jocul îți oferă un cuvânt de patru litere. Faceți clic pe una dintre scrisorile, pe care doriți să schimbați. Apoi, faceți clic pe tastatură joc scrisoarea pe care doriți să-l înlocuiască. În cazul în care cred este corect, ați câștigat. Și du-te la următorul cuvânt. Esti inteligent? Acest joc este de gând să vă ajute să învețe ...