Jocuri Online

Căutare cuvinte în limba engleză

Joc de educationale

Căutare cuvinte în limba engleză

Căutare cuvinte în limba engleză Evaluare: 3/10

Joc căutare cuvinte în limba engleză

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Va trebui să facă combinații de litere pentru toate cuvintele posibile. Noi propunem o serie de scrisori. Va trebui să facă combinații cu aceste scrisori pentru a veni cu toate cuvintele posibile. Aveți un număr limitat de scrisori și o listă de cuvinte posibile care pot veni din combinația dintre acestea. Trebuie să te gândești și du-te de toate cuvintele pe care le puteți, vă scorul de puncte pe care le obține fiecare. Pentru a vă ajuta pentru a lista toate combinațiile posibile ramase.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 49650 de ori online. Clasament 321 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 3.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Evaluare bazat pe 5610 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 49650 ori
Căutare cuvinte în limba engleză

Joc de vocabular engleză. Trebuie să face combinații pentru a crea cuvinte care există în limba engleză cu scrisori pe care le voi da. Există un număr limitat de posibilități. Puteți pune litere în ordinea în care cred că trebuie să fie. Luați fiecare pătrat având într-o scrisoare și a pus-o în ordine. Faceți clic pe butonul pentru a verifica și a vedea dacă au dreptate cu combinația. Este foarte captivant și ușor de jucat, dar trebuie să aveți un nivel intermediar de limba engleză, există unele termeni dificile și alte mai ușor.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Căutare cuvinte în limba engleză pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Educationale numit Căutare cuvinte în limba engleză. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Căutare cuvinte în limba engleză , şi este legată de Educationale. Noul nostru joc Căutare cuvinte în limba engleză este unul dintre cele mai bune jocuri de Educationale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Căutare cuvinte în limba engleză, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Căutare cuvinte în limba engleză
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de educationale

Litere şi Cuvinte JUCA ►

Litere şi cuvinte

3
3 din 10 - 9236 voturi
Jucat
113838
ori

cuvântul joc. O adevarata provocare pentru creier. Joaca şi bucuraţi-vă! Instrucţiuni: controalele sunt foarte simple, doar folosi mouse-ul pentru a pune litere în ordinea corectă!

Căutare de cuvinte (în limba engleză) JUCA ►

Căutare de cuvinte (în limba engleză)

3
3 din 10 - 15860 voturi
Jucat
94012
ori

Căutare cuvânt alfabet cu vocabularul va trebui să găsească cuvinte dintr-o serie pe care le dau, dar ele sunt în limba engleză, de a practica limba. Căutați și arătând mouse-ul cu cuvintele din lista care apare în fiecare joc. Fiecare joc nou afișează un set de cuvinte aleatoare, astfel încât fiecare joc este diferit. Fă-o repede pentru a obține cel mai mare scor. Juca împotriva timp pentru a găsi fiecare dintre cuvint ...

Formeaza Cuvinte în Limba Engleză JUCA ►

Formeaza cuvinte în limba engleză

4
4 din 10 - 4614 voturi
Jucat
68050
ori

Joc de formare a cuvintelor, prin schimbarea unei singure litere. Jocul îți oferă un cuvânt de patru litere. Faceți clic pe una dintre scrisorile, pe care doriți să schimbați. Apoi, faceți clic pe tastatură joc scrisoarea pe care doriți să-l înlocuiască. În cazul în care cred este corect, ați câștigat. Și du-te la următorul cuvânt. Esti inteligent? Acest joc este de gând să vă ajute să învețe ...