Jocuri Online

State din Statele Unite ale Americii

Joc de educationale

State din statele unite ale americii

State din Statele Unite ale Americii Evaluare: 6/10

Joc state din statele unite ale americii

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc, va trebui să localiza state din SUA (California, Nebraska, Arizona, Texas, New York, Alaska, Florida, Nevada, etc), că jocul propus. Pentru a localiza de stat, va trebui să faceți clic pe unul din statele care sunt de culoare, care este orice cale și de ajutor. Ai zece ture și de trei ori pentru fiecare schimbare pentru a localiza fiecare stat. Scorul final este suma de fiecare scor individual. Este timpul, asa ca incearca sa fi rapid localizarea pe harta pentru puncte suplimentare.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 12589 de ori online. Clasament 1551 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 382 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 12589 ori
State din Statele Unite ale Americii

Joc de geografie educativ. Va trebui să învețe să găsească state din SUA pe o hartă. Jocul vă oferă o hartă cu toate statele marcate, dar nici un nume și vă solicită să găsiți unul în special, care vă spune că este. Doar numele este pe harta unii ca California, Nebraska, Arizona, Texas, Colorado, Wyoming, Oregon, Georgia și New Mexico. Aflați geografie și au un moment bun cu activitățile noastre gratuite educaționale pentru copii și adulți.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit State din Statele Unite ale Americii pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Educationale numit State din Statele Unite ale Americii. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit State din Statele Unite ale Americii , şi este legată de Educationale. Noul nostru joc State din Statele Unite ale Americii este unul dintre cele mai bune jocuri de Educationale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit State din Statele Unite ale Americii, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

State din Statele Unite ale Americii
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de educationale

Litere şi Cuvinte JUCA ►

Litere şi cuvinte

3
3 din 10 - 9236 voturi
Jucat
113838
ori

cuvântul joc. O adevarata provocare pentru creier. Joaca şi bucuraţi-vă! Instrucţiuni: controalele sunt foarte simple, doar folosi mouse-ul pentru a pune litere în ordinea corectă!

Căutare de cuvinte (în limba engleză) JUCA ►

Căutare de cuvinte (în limba engleză)

3
3 din 10 - 15860 voturi
Jucat
94012
ori

Căutare cuvânt alfabet cu vocabularul va trebui să găsească cuvinte dintr-o serie pe care le dau, dar ele sunt în limba engleză, de a practica limba. Căutați și arătând mouse-ul cu cuvintele din lista care apare în fiecare joc. Fiecare joc nou afișează un set de cuvinte aleatoare, astfel încât fiecare joc este diferit. Fă-o repede pentru a obține cel mai mare scor. Juca împotriva timp pentru a găsi fiecare dintre cuvint ...

Formeaza Cuvinte în Limba Engleză JUCA ►

Formeaza cuvinte în limba engleză

4
4 din 10 - 4614 voturi
Jucat
68050
ori

Joc de formare a cuvintelor, prin schimbarea unei singure litere. Jocul îți oferă un cuvânt de patru litere. Faceți clic pe una dintre scrisorile, pe care doriți să schimbați. Apoi, faceți clic pe tastatură joc scrisoarea pe care doriți să-l înlocuiască. În cazul în care cred este corect, ați câștigat. Și du-te la următorul cuvânt. Esti inteligent? Acest joc este de gând să vă ajute să învețe ...