Jocuri Online

Formeaza Cuvinte în Limba Engleză

Joc de educationale

Formeaza cuvinte în limba engleză

Formeaza Cuvinte în Limba Engleză Evaluare: 4/10

Joc formeaza cuvinte în limba engleză

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Joc de formare a cuvintelor, prin schimbarea unei singure litere. Jocul îți oferă un cuvânt de patru litere. Faceți clic pe una dintre scrisorile, pe care doriți să schimbați. Apoi, faceți clic pe tastatură joc scrisoarea pe care doriți să-l înlocuiască. În cazul în care cred este corect, ați câștigat. Și du-te la următorul cuvânt. Esti inteligent? Acest joc este de gând să vă ajute să învețe limba engleză. Joc de vocabular engleză. Pentru că trebuie să formeze cuvinte care sunt scrise în limba engleză. Trebuie să încercăm să facem cât mai multe cuvinte ca posibil, în timpul pe care îl au. Este un joc contra cronometru.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 68050 de ori online. Clasament 197 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 4.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Evaluare bazat pe 4614 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 68050 ori
Formeaza Cuvinte în Limba Engleză

Schimba o literă pentru a face un nou cuvânt ... și apoi schimbați o altă scrisoare pentru a face un lanț! Instrucțiuni: face cuvinte noi, prin schimbarea o scrisoare în cuvântul curent. Folosind mouse-ul sau tastatura, selectați scrisoarea pe care doriți să o modificați și apoi faceți clic pe tastatura virtuală pentru a face un nou cuvânt. Dacă rămâneți blocat, ștergeți ultimul cuvânt cu butonul "înapoi". Jocul se termină când tu a alerga afară de timp. Există diferite niveluri de dificultate. În plus, puteți alege între britanic sau american în meniul de opțiuni.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Formeaza Cuvinte în Limba Engleză pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Educationale numit Formeaza Cuvinte în Limba Engleză. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Formeaza Cuvinte în Limba Engleză , şi este legată de Educationale. Noul nostru joc Formeaza Cuvinte în Limba Engleză este unul dintre cele mai bune jocuri de Educationale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Formeaza Cuvinte în Limba Engleză, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Formeaza Cuvinte în Limba Engleză
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de educationale

Litere şi Cuvinte JUCA ►

Litere şi cuvinte

3
3 din 10 - 9236 voturi
Jucat
113838
ori

cuvântul joc. O adevarata provocare pentru creier. Joaca şi bucuraţi-vă! Instrucţiuni: controalele sunt foarte simple, doar folosi mouse-ul pentru a pune litere în ordinea corectă!

Căutare de cuvinte (în limba engleză) JUCA ►

Căutare de cuvinte (în limba engleză)

3
3 din 10 - 15860 voturi
Jucat
94012
ori

Căutare cuvânt alfabet cu vocabularul va trebui să găsească cuvinte dintr-o serie pe care le dau, dar ele sunt în limba engleză, de a practica limba. Căutați și arătând mouse-ul cu cuvintele din lista care apare în fiecare joc. Fiecare joc nou afișează un set de cuvinte aleatoare, astfel încât fiecare joc este diferit. Fă-o repede pentru a obține cel mai mare scor. Juca împotriva timp pentru a găsi fiecare dintre cuvint ...

Adunare şi Scădere JUCA ►

Adunare şi scădere

2
2 din 10 - 3254 voturi
Jucat
63458
ori

A face de ecuaţii matematice simple cât de repede puteţi. Pentru aceasta faceţi clic pe numerele cu mousuri.