Jocuri Online

Căutare de cuvinte (în limba engleză)

Joc de educationale

Căutare de cuvinte (în limba engleză)

Căutare de cuvinte (în limba engleză) Evaluare: 3/10

Joc căutare de cuvinte (în limba engleză)

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Căutare cuvânt alfabet cu vocabularul va trebui să găsească cuvinte dintr-o serie pe care le dau, dar ele sunt în limba engleză, de a practica limba. Căutați și arătând mouse-ul cu cuvintele din lista care apare în fiecare joc. Fiecare joc nou afișează un set de cuvinte aleatoare, astfel încât fiecare joc este diferit. Fă-o repede pentru a obține cel mai mare scor. Juca împotriva timp pentru a găsi fiecare dintre cuvintele enumerate în cel mai scurt timp posibil. Practica cu limba engleză în această activitate de învățământ, care este ușor pentru toate vârstele.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 94012 de ori online. Clasament 125 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 3.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Evaluare bazat pe 15860 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 94012 ori
Căutare de cuvinte (în limba engleză)

O mulțime de cuvinte diferite. Puteți afla, cu acest joc de vocabular engleză și sinonime. Faceți clic și glisați pentru a selecta cuvintele de la tabla de joc. Finlandeză repede pentru a apuca cel mai mare scor bonus pe care le puteți. Învățarea activitate constă în găsirea cuvintelor într-o căutare cuvânt. Toți termenii sunt în limba engleză, în scopul de a practica limba într-un mod ușor și distractiv. Au o listă pe dreapta cu toți termenii veți găsi stânga mixt. Trebuie să găsești între toate scrisorile și marchează cuvinte specifice cu mouse-ul. Localiza toate și de a câștiga jocul. Vei juca împotriva timp, pentru că dacă o faci în mai puțin timp obține mai multe puncte. Fiecare joc a schimba lista, astfel încât acestea sunt total diferite. Bucurați-vă de peste si peste si de a invata aceasta limba.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Căutare de cuvinte (în limba engleză) pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Educationale numit Căutare de cuvinte (în limba engleză). Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Căutare de cuvinte (în limba engleză) , şi este legată de Educationale. Noul nostru joc Căutare de cuvinte (în limba engleză) este unul dintre cele mai bune jocuri de Educationale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Căutare de cuvinte (în limba engleză), pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Căutare de cuvinte (în limba engleză)
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de educationale

Litere şi Cuvinte JUCA ►

Litere şi cuvinte

3
3 din 10 - 9236 voturi
Jucat
113838
ori

cuvântul joc. O adevarata provocare pentru creier. Joaca şi bucuraţi-vă! Instrucţiuni: controalele sunt foarte simple, doar folosi mouse-ul pentru a pune litere în ordinea corectă!

Formeaza Cuvinte în Limba Engleză JUCA ►

Formeaza cuvinte în limba engleză

4
4 din 10 - 4614 voturi
Jucat
68050
ori

Joc de formare a cuvintelor, prin schimbarea unei singure litere. Jocul îți oferă un cuvânt de patru litere. Faceți clic pe una dintre scrisorile, pe care doriți să schimbați. Apoi, faceți clic pe tastatură joc scrisoarea pe care doriți să-l înlocuiască. În cazul în care cred este corect, ați câștigat. Și du-te la următorul cuvânt. Esti inteligent? Acest joc este de gând să vă ajute să învețe ...

Adunare şi Scădere JUCA ►

Adunare şi scădere

2
2 din 10 - 3254 voturi
Jucat
63458
ori

A face de ecuaţii matematice simple cât de repede puteţi. Pentru aceasta faceţi clic pe numerele cu mousuri.