Jocuri Online

Tipul și pop

Joc de educationale

Tipul și pop

Tipul și pop Evaluare: 6/10

Joc tipul și pop

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Acest joc educativ permite copiilor să învețe să scrie cu tastatura computerului, și așa a câștiga viteză dactilografiere. Scopul este de a scrie cuvintele care apar pe baloane pentru a le sparge. Cuvinte apar din ce în ce cu un număr mai mare de scrisori.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 6800 de ori online. Clasament 3638 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 24 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 6800 ori
Tipul și pop

Tastarea este scris cu tastatura calculatorului. Astăzi este foarte important să învețe să scrie cu computerul rapid, agil și eficient. Prin urmare, jocuri educative, cum ar fi cea pe care o arata aici sunt perfecte pentru copii să învețe în timp ce te distrezi, precum și ce învață cel mai bine.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Tipul și pop pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Educationale numit Tipul și pop. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Tipul și pop , şi este legată de Educationale. Noul nostru joc Tipul și pop este unul dintre cele mai bune jocuri de Educationale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Tipul și pop, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Tipul și pop
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de educationale

Litere şi Cuvinte JUCA ►

Litere şi cuvinte

3
3 din 10 - 9236 voturi
Jucat
113838
ori

cuvântul joc. O adevarata provocare pentru creier. Joaca şi bucuraţi-vă! Instrucţiuni: controalele sunt foarte simple, doar folosi mouse-ul pentru a pune litere în ordinea corectă!

Căutare de cuvinte (în limba engleză) JUCA ►

Căutare de cuvinte (în limba engleză)

3
3 din 10 - 15860 voturi
Jucat
94012
ori

Căutare cuvânt alfabet cu vocabularul va trebui să găsească cuvinte dintr-o serie pe care le dau, dar ele sunt în limba engleză, de a practica limba. Căutați și arătând mouse-ul cu cuvintele din lista care apare în fiecare joc. Fiecare joc nou afișează un set de cuvinte aleatoare, astfel încât fiecare joc este diferit. Fă-o repede pentru a obține cel mai mare scor. Juca împotriva timp pentru a găsi fiecare dintre cuvint ...

Formeaza Cuvinte în Limba Engleză JUCA ►

Formeaza cuvinte în limba engleză

4
4 din 10 - 4614 voturi
Jucat
68050
ori

Joc de formare a cuvintelor, prin schimbarea unei singure litere. Jocul îți oferă un cuvânt de patru litere. Faceți clic pe una dintre scrisorile, pe care doriți să schimbați. Apoi, faceți clic pe tastatură joc scrisoarea pe care doriți să-l înlocuiască. În cazul în care cred este corect, ați câștigat. Și du-te la următorul cuvânt. Esti inteligent? Acest joc este de gând să vă ajute să învețe ...