Jocuri Online

Persoanele de Salvare

Joc de elicopter

Persoanele de salvare

Persoanele de Salvare Evaluare: 6/10

Joc persoanele de salvare

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc, va trebui să salveze patru persoane şi de transport le într-un elicopter. Puteţi folosi tastele cu săgeţi sau literele W (până) A (spre stanga) S (in jos) şi D (la dreapta) pentru a înlătura elicopter si pulsul bara de spaţiu pentru salvarea persoanelor, vă pulsul litera P la întrerupe jocul şi scrisoarea X pentru a flip elicopter de la stânga la dreapta.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 67858 de ori online. Clasament 195 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 5412 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 67858 ori
Persoanele de Salvare

de transport, cu elicopterul, de salvare,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Persoanele de Salvare pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Elicopter numit Persoanele de Salvare. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Persoanele de Salvare , şi este legată de Elicopter. Noul nostru joc Persoanele de Salvare este unul dintre cele mai bune jocuri de Elicopter puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Persoanele de Salvare, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Persoanele de Salvare
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de elicopter

Luptator Elicopter JUCA ►

Luptator elicopter

5
5 din 10 - 10092 voturi
Jucat
89627
ori

Simulatorul de zbor cu elicopterul. Trebuie să zboare deasupra teritoriului inamic în gunship dumneavoastră. Instructiuni: Foloseste mouse-ul pentru a evita avioanele, pentru că dacă te lovit pierzi jocul. Aceasta este una dintre cele mai bune jocuri de evitare, în cazul în care va trebui să Dodge avioanele cu elicopter în timp ce puteți. Nu se poate trage, jocul este pentru a acoperi elicopter joc dușmani evaziune. Veți câștiga mai multe puncte ...

Zbor-Elicopter JUCA ►

Zbor-elicopter

6
6 din 10 - 5814 voturi
Jucat
63457
ori

de zbor în elicopter este un simplu joc de dependenţă despre un elicopter, care trebuie să rămână în aer şi de a calatori la fel de mult posibil la distanţă Instrucţiuni: Apăsaţi pe butonul mouse-ului pentru a zbura în sus şi să nu apăsaţi pe butonul mouse-ului nu coborî. Prinde-te de combustibil, încercaţi să nu se avariază şi distanţa de deplasare la fel de mult posibil.

Talentat Pilot JUCA ►

Talentat pilot

4
4 din 10 - 1598 voturi
Jucat
28466
ori

Va doresc sa joc din nou şi din nou. Scopul acestui joc este de a evita o coliziune avion. Încercaţi să supravieţuiască cu cel puţin 20 de secunde! Dacă se poate face acest lucru timp de 2 minute - Eşti un geniu! Instrucţiuni: evita alte aeronave, atâta timp cât puteţi!